Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:58, 24. 8. 2015.

Gradonačelnikov službeni auto nepropisno parkiran

slika1 Hoće li gradonačelnik platiti kaznu za nepropisno parkiranje?; fotografija čitaoca

Službena “škoda” gradonačelnika Niša Zorana Perišića fotografisana je dok je bila nepropisno parkirana tik uz pešački prelaz kod Pozorišta lutaka. U kabinetu gradonačelnika ćute. 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • bane

    13:50 // 24. 8. 2015.

    Nije Perišić kriv što njegovi bahati vozači parkiraju gde stignu, možda nije ni znao da ga ovaj koristi u privatne svrhe.

    • KornjacaRade

      16:35 // 24. 8. 2015.

      Koliko vidim vozac je bio sam u autu, Perisica nije bilo. Onda ne znam cemu sve ovo.

    • dzoni

      01:40 // 25. 8. 2015.

      Ok i da Perišić nije znao gde parkira vozač recimo da ga je ostavio na drugoj lokaciji i sad ga čeka.Ovoliko slika bahato parkiranog vozila koji je njegov službeni,daje mu za pravo da smeni vozača i da se on javno izvini građanima na takvom ponašanju svog naprednog šofera.A i onim građanima da se izvini javno kojima je pauk otimao auto baš na tim mestima gde su JV objavile slike sl.vozila

  • miki

    15:44 // 24. 8. 2015.

    Mogu samo da porucim mladima da ako im se ukaze mogucnost da odmah idu u inostranstvo jer ovde za nas nema perspektive. Zalosno

  • Lik iz centar

    17:30 // 24. 8. 2015.

    kakva bahatost,pa to ovaj grad nije video!to je kad se skupi polupismena napredna grupa,pa zajase na celo grada!narod cuti,i ovo je samo posledica toga.eto,prosli put se javnost pobunila,pa morao,"jadan gradonacelnik",da plati kaznu.zato i treba ljudi da slikaju ove bahatosti,i da salju JV,jer su jedan od retkih realnih medija u nisu!

  • [email protected]

    16:55 // 24. 8. 2015.

    Ne,Miki,mogu da porucim mladima da uzmu stvar u svoje ruke i razjure bandu.Ovo je moja zemlja,moja kuca,nece sljam da me otera sa ognjista!

  • ana

    14:49 // 24. 8. 2015.

    Jako mi je zao sto je gradonacelnik sampion u krsenju propisa.

  • lepa

    14:03 // 24. 8. 2015.

    I sad nam se smeje iz gradonačelničke fotelje.

  • shaft

    15:18 // 24. 8. 2015.

    Ah,taj nestasni sofer Gradonacelnika,napalio se covek,misli da je i on deo rukovodstva grada,da vozi raketu!Za nagradu,dati mu da bude Vecnik,ionako je mesto Aleksica upraznjeno!

  • Juznjak

    14:12 // 24. 8. 2015.

    Pa ovo je Srbija, sta tu vise ima da se prica.
    U normalnom svetu, svima se pise prijava i kazna, ma ko da si i sta si/ Zakon je zakon, red je red. Kod nas je to rasulo...

  • Nisko

    14:55 // 24. 8. 2015.

    Moj bi digli.

    • Dr.Pravdić

      16:47 // 24. 8. 2015.

      @Nisko.Moj ne bi!!

  • Nina

    21:46 // 24. 8. 2015.

    Evo i mog komentara,to je bila moja Astra i nisam namerno parkirala na zabranjenom, nisam dobro videla . Ne poznajem mnogo grad jer sam iz inostranstva. U redu je da se napise kazna za prekrsaj, koji priznajem,ali zasto je morao auto odma da se digne paukom. zasto je gradonacelnikov netaknut ?Sta ja sada kao gradjanin ove drzave da uradim Da trazim da se i njemu naplati ili da podelimo moju kaznu?

  • penzionerka

    22:54 // 24. 8. 2015.

    Pa pre 15ak dana poslanica SNS malo niže prelazi bulevar van prelaza i još telefonira, onak bahato, jer ko mi šta može. Jedva sam zaustavila auto. Neka vozači stanu dok prolazi ona koju su oni izabrali iako nisam čula jednu reč da je u skupštini progovorila.

  • Mile

    13:15 // 25. 8. 2015.

    Perisic je olicenje bahatosti

  • aca iz nis

    07:43 // 26. 8. 2015.

    Bahat, narcosoidan,samoljubiv i sujetan, nestrucan bez osnovnih predznanja o poslu koji je prihvatio da radi sa katastrofalnim saradnicima,po jedan kelner, skretnicar, sodadzija,kokoskar i td,a koji ga ucenjuju lovom i podvodjenjem. Zasto ne radi ono sto zna. Zar ga nije sramota sto grad ovako izgleda kao kasaba.

    • lepa

      22:59 // 26. 8. 2015.

      I osvetoljubiv ;) Ispunio je cilj, grad je kasaba, sad može da se skloni, on i njegovi podvodači i da nastavi da radi ono što je radio pre a nije ni to znao jer je ušao u politiku.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: