Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:49, 28. 8. 2017.

| Društvo

Gradonačelniku Leskovca gradska nagrada za najuređenije dvorište

Autor:B. AntićIzvor:Južne vesti
cvetanovic-pehar-2
Gradonačelnik na gradskom takmičenju dobio prvu nagradu; foto: Centar za ekonomiku

Negovan travnjak, raznovrsnost biljaka i cveća, kao i kombinacija biljnih vrsta, kriterijumi su kojima se, kako sami kažu, vodio žiri u donošenju odluke o najuređenijem dvorištu u Leskovcu. Ovogodišnja nagrada za najuređenije dvorište Leskovca dodeljena je gradonačelniku Goranu Cvetanoviću na završnoj manifestaciji gradskog takmičenja koja je održana u njegovom dvorištu.

Gradsko takmičenje “Biramo najuređenije dvorište 2017” održava se 29. put, a iz Centra za ekonomiku domaćinstva kažu da im je cilj da motivišu ljude na očuvanje životne sredine i doprinesu lepšoj slici grada.

Vredni ljudi sa velikom željom, voljom i entuzijazmom uređuju svoja dvorišta i predstavljaju primer kako se treba odnositi prema životnoj sredini - rekao je Zoran Nikolovski, stručni saradnik Centra.

dvoriste,-cvetanovic Najlepše dvorište za koje je zaslužna majka gradonačelnika; foto: Centar za ekonomikuPobednik ovogodišnjeg takmičenja, u čijem se dvorištu održala manifestacija proglašenja pobednika i uručivanja nagrada i zahvalninca, Goran Cvetanović rekao je da se takmiči prvi put i da je za uređenje dvorišta najzaslužnija njegova majka.

Dvorište pokazuje porodičnu naviku, tradiciju, kulturu i sve ono što treba da bude simbol svih nas - rekao je Cvetanović.

Drugo mesto na ovom takmčenju osvojila je Snežana Mihajlović iz Leskovca, a treće Biserka Stojiljković iz Kumareva. Pobednik na ovom takmičenju dobija pehar i diplomu, dok je nagrada za drugo mesto diploma i vaučer od 2.000 dinara, a za treće diploma i vaučer od 1.000 dinara koji se mogu iskoristiti u rasadniku “Omorika”. Pored ovih nagrada, 11 učesnika je dobilo zahvalnice.

Konkurs za izbor najuređenijeg dvorišta raspisuje se maja, kažu organizatori, nakon čega stručni žiri, koji čine inženjeri hortikulture, posećuju dvorišta, fotografišu i na kraju biraju najuređenije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Meatco Bull

    20:31 // 2. 9. 2017.

    Hvala ti sto postojis !

  • Veliki majstor

    23:27 // 28. 8. 2017.

    Da li je ovo Njuz Net,a Vučiću nagradu za najbolju pljeskavicu?

    • Slavisa Stefanovic

      20:53 // 29. 8. 2017.

      Voleo bih da procitam kometar Njuz Neta ...odnosno voleo bih da vidim kako bi oni preneli ovu svetku vest....

  • nesto mi poznato ovo

    22:14 // 28. 8. 2017.

    Jel to bese onaj sa onom strasno neinteligentom biografijom?
    Da,da to je taj,a ovaj nazovi ziri,cik da kazu nesto protiv,kao
    Brnabic kod AV

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: