Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:11, 7. 5. 2020.

Gradski autobusi na niškim ulicama isključivo za radnike, potvrda od poslodavca nije potrebna

prevoznici Autobusi ponovo otvaraju svoja vrata, ali sada se na jedna ulazi, a na druga izlazi; foto: A. S.

Maska i rukavice, poštovanje oznaka u autobusu i obavezno držanje distance, uslovi su koji moraju da se poštuju u gradskim autobusima u Nišu. Javni prevoz, posle pauze zbog korone, ponovo startuje sutra, namenjen je, pre svega, zaposlenima, a u resornoj Direkciji kažu da nisu potrebne potvrde od poslodavca.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Mara

    16:46 // 7. 5. 2020.

    Videćemo .Ali je bezveze osobe sa invaliditetom neko mora da služi i sad taj ne sme da uđe u autobus

  • Aleksandra

    15:51 // 7. 5. 2020.

    Dakle, ko se na prvoj, početnoj stanici popne u bus, on ima prevoz, dok ostali, duž linije, ostaju bez prevoza, da ne bi pravili gužvu. To je jasno. Zato neko iole pametan treba da naloži poslodavcima da uvedu klizno radno vreme, jer je sigurno da većina radnika neće biti u mogućnosti da stigne na vreme na posao dovijajući se za dolazak do posla. Ipak, nemaju svi auto, a ni novac za taksi.

  • Топ Каранфил

    16:32 // 7. 5. 2020.

    У аутобусима приградског саобраћаја постоји категорија "професионални путник" - особе које по разним основама не плаћају карту возе се да убију време и јавно негодују кад им се не уступи место да седну јер су они "потомци" солунских бораца.Не може им се забранити али се може ограничити на максимално десет вожњи месечно.

    • penzionerka

      07:02 // 8. 5. 2020.

      Uvesti autobus za penzionere,koji ce da kruzi po celom gradu i neka se lepo voze.Gde idemo,sta hocemo,samo nesto trazimo ?Pustimo ove ljude koji moraju na posao i imaju milion obaveza.Kukali smo sto ne setamo,pa setajmo sada.Mnogo smo sebicni,dragi penzioneri.

  • Dragan

    16:05 // 7. 5. 2020.

    Koga lazu? Na markici tacno pise od 16 u mesecu do kraja Maja.Koga lazu vise? Naplacuju sve.Sramota cime se sve bave

  • Zaposleni student

    16:19 // 7. 5. 2020.

    Ja sam danas otišla da pitam, pošto mi se niko ne javlja na telefon, kako da kupim ovu karticu s obzirom na to da radim a legitimacija mi je studentska. Odgovor je bio: a vi radite? Ma ne, samo bih se vozikala onako. Na svako moje pitanje njen odgovor je bio: nemamo nikakve instrukcije po tom pitanju. Jedino opcija je da čekam ili da kupim redovnu legitimaciju i polumesečnu-1400din.

  • Nikola

    18:32 // 7. 5. 2020.

    Da li ce i u Nisu moci sutra da se kupe pojedinacne karte u prevozu? Pitam za one kome firma jos nije dala polumesecne kartice.

    • Bulevar Niš

      21:27 // 7. 5. 2020.

      Može,zvao sam danas da pitam

  • Ouzo

    18:10 // 7. 5. 2020.

    Kakva bre Direkcija, levaci, znaju oni sta je krivicna odgovornost !
    Najobicniji partijski uposljenici, lelemudi, pola njih je za krivicne prijave,sto se zataskase , o cemu JV pisase ! Posao da proglasi mere prevoza je resorni sekretarijat ,mada, i oni nisu bolji ! Rade" od kuce " i informisu se koji kafici su otvoreni !

  • predrag tijanic

    20:45 // 7. 5. 2020.

    Znaju li bre ovi u direkciji da je Vlada danas donela odluku da se sve kategorije putnika mogu voziti gradskim prevozom a ne samo zaposljeni. U kojoj drzavi ovi zive?

    • Znaju Nislije sta se radi!

      15:49 // 8. 5. 2020.

      Da znaju....ZNAJU ONI ODLICNO DA JE U TOJ DIREKCIJI DOBRA PLATA za preletace is SPS i demokratske, i zene lokalnih SPS ovaca KOJE NA POSLU NISU NI DVA SATA a primaju punu platu oni se prevoza limuzinama a mnogi imaju kuce i stanove u centru grada take da oni i neznaju sta je gradski prevoz za radnike!

  • miksa

    18:08 // 7. 5. 2020.

    Grad je "izalzeći u susret" građanima sa polumesečnim za maj "ućario" po svakoj mesečnoj kartici 290 dinara.
    Izračunajte, u martu prevoz 21 dan, zakinuti smo za 636 dinara (svakodnevno korišćenje prevoza bez presedanja). Po istoj analogiji u maju prodaju polumesečnu koja nije pola cene od mesečne. Tu nas kao "časte" sa 346 dinara. Kada od martovskih 636 oduzmete 346, dobijete 290 dinara!

  • beogradmalac

    16:17 // 7. 5. 2020.

    I u Beogradu su pričali prevoz samo za radnike,ali od sutra mogu da se voze svi.Naravno,uz preporučene mere zaštite.

    • Ma koje mere

      01:26 // 8. 5. 2020.

      U autobusima je mnogo veća mogućnost zaraze nego na fudbalskim stadionima(Mislim na našu ligu) Pošto su nam stadioni i onako prazni. Dok će u busevima biti krkljanac. A može biti i većih incidenata nego na stadionima, zbog tih ograničenja.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: