Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:39, 22. 1. 2019.

Gradski forum o zagađenosti vazduha sutra u Nišu

vazduh Šta dišemo?; foto: čitalac

Izolovane PM čestice tokom protekle nedelje u Nišu su prelazile i 200 mg, dok je dozvoljena granica 50, pa će zagađenost niškog vazduha biti tema Gradskog foruma koji se održava sutra 23. januara od 14:30 u Media i reform centru.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Vlada

    07:59 // 23. 1. 2019.

    Imamo najgori benzin u Evropi, nakon poklanjanja NIS-a Rusima, sa mnogo više olova nego ovaj sada što koristimo. Jedna smo od poslednjih zemalja u svetu koja nije u potpunosti prešla na bezolovni benzin. O čemu mi pričamo!

  • Борко

    08:10 // 23. 1. 2019.

    Решење је у масовном јавном превозу путника и то ТРАМВАЈЕМ и електричним аутобусима.

    • Masinovodja

      09:51 // 23. 1. 2019.

      jeste, jos kablova i instalacija preko ulica, i ovako ih nema dovoljno, a i ulice su nam dovoljno siroke za nova stajalista i trake za sinski prevoz...

    • Sloba

      10:52 // 23. 1. 2019.

      Bravo. I ne samo tramvajem već da se što više koriste bicikle, pešačenje itd.. Ali to nikako da dođe na red kao pitanje, zbog dnevnih političkih gluparija kojima se bavimo iznova svake godine. Nisam siguran koliko grejanje na čvrsto gorivo može da se redukuje, ali svakako može da se i tu nešto umanji. Ima još masa stvari. Ozelenjavanje grada i sl...

  • Sloba

    17:41 // 22. 1. 2019.

    Odlična prilika da se razmotri malo broj automobila u gradu i saobraćaj u širem centru. Jer ovde svako ko se rodi ima kola da ne ide peške, noviji ili stari krš. Problem sa zagađenjem se javlja čak i leti kada se ne loži. Zime su sve toplije, manje se greje nego pre dvadeset godina. Više je izlolovanih domova. Industrije skoro da nema. U nekim zemljama je čak zabranjeno voziti auto u užem centru.

  • Ana s

    10:22 // 23. 1. 2019.

    Slabi su vam sagovornici. Niko bitan. Tribina na silu napravljena...

  • Siki

    17:01 // 22. 1. 2019.

    Pa nama je svima Bošković postao miljenik posle svega neuspešnog na prethodnim protestima. Odlični su mu klipovi na FB gde snima javne wc-e...

  • slavko

    18:51 // 22. 1. 2019.

    Hvala Bogu da neko nesto preduzme po tom pitanju.Kakav smo to narod postali da dozvoljavamo i da nas truju i da niko nista ne pokusa da uradi,strasno!

  • saša

    20:05 // 22. 1. 2019.

    Pelet, pelet i samo pelet. U njegovom korišćenju je problem.

  • Pelet

    23:53 // 22. 1. 2019.

    Hhahaahahahahaha media forum za ovaj narod vise ni javna tribina nije potrebna. komentarisite na fb i preko twitera dok vas truju nego ajd za nas matore zalosno za decu

  • aleksandra

    10:34 // 23. 1. 2019.

    Mislim da je pametnije da izadjemo na ulice zbog "vazduha"koji disemo, nego zbog ne znam ni ja cega, mozda nam to donese i neki rezultat!

  • Aleksandra

    10:37 // 23. 1. 2019.

    Moramo da imamo svest o tome gde zivimo, kako zivimo, kakva nam.je ekoloska situacija! A uvek bilo i bice:sjase Kurta, uzjase Murta...a mi ostajemo..

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: