Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:31, 13. 9. 2019.

| Društvo

Gradski većnik u Vranju smenjen sa pozicije izvršnog direktora “Urbanizma”

Autor:Milica DejanovićIzvor:Južne vesti
JP Urbanizam i izgradnja Vranje
Izvršni direktor vranjskog "Urbanizma" postaje rukovodilac Odseka za puteve i saobraćaj u tom preduzeću; foto: M. D. /JV

Dosadašnji izvršni direktor za upravljanje putevima u JP Urbanizam i izgradnja u Vranju Dejan Stanojević Denzi smenjen je sa te pozicije koju je obavljao od 2016. godine. Ovaj vranjski većnik će, dok čeka i pravosnažnu presudu zbog zloupotrebe u nekadašnjoj Direkciji, nakon smene sa mesta direktora obavljati skoro istu funkciju u ovom preduzeću, jer je premešten na poziciju koja se sada zove "rukovodilac Odseka za puteve i saobraćaj".

Direktor Urbanizma i izgradnje Branimir Stojančić svoju odluku nije želeo da detaljnije objašnjava, istakavši da je ona u skladu sa Zakonom i Statutom, kao i poslovnom politikom preduzeća.

Nikog iz preduzeća ne otpuštamo, naprotiv, imamo potrebe za stručnim i kvalifikovanim kadrovima zbog širenja delatnosti - kaže Stojančić.

Da je razrešen funkcije izvršnog direktora u Urbanizmu potvđuje i Stanojević.

Kada ste na dve funkcije, ne možete da date maksimum ni na jednoj. Mislim da mogu da dam maksimum kao gradski većnik, a mlađim kadrovima i kolegama u Urbanizmu ću pomoći sve što mogu - objašnjava Stanojević.

Ipak, nije želeo da komentariše činjenicu kako će "dati svoj maksimum", kada i dalje ima dve funkcije - gradskog većnika i rukovodioca u Urbanizmu i izgradnji.

Podsetimo, Dejan Stanojević Denzi marta ove godine osuđen je nepravosnažnom presudom u ponovljenom postupku na 2 godine zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja i pronevere novca iz vremena dok je bio direktor Direkcije za izgradnju, saopšteno je tada iz Višeg suda u Vranju.

Pošto se žalio na odluku vranjskog Višeg suda, o presudi će odlučivati 30. septembra Apelacioni sud u Nišu, potvrđeno je Južnim vestima iz tog suda.

Više o Dejanu Stanojeviću Denziju pročitajte u našoj rubrici Ko je ko.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: