Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:49, 17. 4. 2011.

| Društvo

Grdelica: bojkot čišćenja Južne Morave

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti

GRDELICA – Žitelji Grdelice bojkotovali su čišćenje obala reke Južna Morava jer su u akciju uključeni samo radnici javnog komunalnog preduzeća iz tog mesta.

U Grdelici se svi slažu da se Južna Morava godinama koristi kao pravi kolektor, a slike na obalama reke u centru varoši su poražavajuće.

Radnici grdeličkog „Komunalca“, njih pedeset i dvoje, u toku akcije, koja je trajala nekoliko časova, očistili su oko 500 metara priobavlja, od benziinske pumpe do mosta obnove i sakupili oko 500 vreća pet ambalaže, plastiku i drugog otpade, a preduzeće PWW transporotovao je smeće do sanitarne deponije u blizini Leskovca.

- Ova akcija će biti naatavljena – kaže Goran Antić, direktor JKP „Grdelica“, ali nije precizirao kada će to biti urađeno i ko će je podržati, ali se zna da je ranijih dana najavljivano da će učiniti mladi iz ovog mesta, pre svega učenici ovdašnjih škola.
 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: