Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:51, 4. 3. 2022.

| Društvo

Grebani asfalt sa okretnice u niškom selu Gabrovac završio u reci

Autor:T. RadovanovićIzvor:Južne vesti
grebani asfalt gabrovačka reka
Umesto na nekom atarskom putu, grebani asfalt u reci; foto: J. K.

Iako je u Nišu nedavno formirana radna grupa za posipanje atarskih puteva grebanim asfaltom, dotrajali asfalt sa puta u niškom selu Gabrovac nije završio na nekom atarskom putu, već u reci. Dok građani to opisuju kao nesavestan i neodgovoran postupak, iz Opštine Palilula, pri kojoj je i napravljena radna grupa i na čijem području je selo, ne odgovaraju na pitanja.

Meštani Gabrovca više puta su se žalili na loš i nebezbedan put, a nedelju dana nakon najave počelo je uređenje okretnice i najpre je ogreban dotrajali asfalt.

Međutim, on je prosut u Gabrovačku reku, koja je početkom februara dobila crnu boju od zagađenosti, pa neki stanovnici komentarišu da je to nesavesno i neodgovorno.

Reč je o ulici Strahinje Simonovića. Tu su grebali i sve što su ogrebali bacili su u reku. Juče kad sam pošao na posao, video sam da rade. Pred veče, kad sam se vraćao kući, video sam da je to završilo u reci. Sve je prosuto u reku - objašnjava meštanin.

Na pitanja da li ima informacije o tome da je asfalt završio u reci, da li će i kada biti uklonjen iz reke - predsednik Opštine Palilula Bratislav Vučković nije odgovorio novinarima Južnih vesti.

Podsetimo, on je pre dve nedelje poručio da će grebani asfalt možda biti i izum Palilule i da deca u Lalinskim pojatama na toj površini voze rolere.

Radove u Gabrovcu u četvrtak je obišao i karavan gradske vlasti, a gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski kazala je da će za sada tu biti napravljene samo kozmetičke promene.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • dusan

    10:26 // 6. 3. 2022.

    e ma lazu ne veruj to je fotomorgana i samo klevecu ma napad kleptomana.

  • Milanm977

    19:08 // 5. 3. 2022.

    Leže i prave se mrtvi...

  • Torpedo

    01:14 // 5. 3. 2022.

    Sektasi drugacije razmisljaju- ako treba ,sve unisti i moje i tudje i prirodu, vazno je da obezbedim fotelju, napunim dzepove, ogrebem se ...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: