Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:01, 7. 9. 2021.

| Društvo

Grupa Kerber proslavlja 40. rođendan koncertom u Nišu

Autor:T. TodorovićIzvor:Južne vesti
Čuveni niški rokeri
"Kerber" će svirati pred ničkom publikom na Letnjoj pozornici; foto: Vanja Keser

Svoje početke i 40. godina od osnivanja članovi niške rok grupe Kerber proslaviće u svom gradu na Letnjoj pozornici, 23. septembra od 20 sati. Ovim koncertom Kerber će završiti turneju, a cena ulaznice je 1.000 dinara.

Na pesmama grupe Kerber i posle 40 godina mnoge generacije i dalje odrastaju, a kako kaže frontmen Goran Šepa Gale, zbog njihovih početaka u Nišu, svih slavlja koja su usledila i ovaj jubilej obeležiće sa niškom publikom.

Mnogi ljudi koji vole i prate Kerber se nisu ni rodili kada smo mi počeli da sviramo. Na koncertima srećemo ljude koji sada dolaze sa unucima. Prošli smo za ovih 40 godine različite faze, ali ono što je ostalo isto je naša energija i ljubav sa kojom sviramo i radimo to se nije promenilo za sve ove godine - kaže Gale.

Kako je najavio, za sve ljubitelje roka koji budu došli na koncert pripremili su pravi spektakl pun iznenađenja.

Ulaznice su u prodaji na tickets.rs, omw pumpama, exklusive change menjačnicama, knjažarama Laguna i Indigo kao i na prodajnom punktu u Obrenovićevoj ulici preko puta bioskopa Vilin grad. Cena ulaznice je 1.000 dinara.

O grupi Kerber

Grupa Kerber nastala je 1981. godine u Nišu, a prethodila joj je grupa Top. Grupa je ime dobila po Kerberu, troglavom psu iz grčke mitologije. Prve nastupe imali su u niškim klubovima, a prvi veliki uspeh dolazi 1983. godine pobedom na omladinskom festivalu u Subotici.

Nakon toga objavljuju i prvi studijski album Nebo je malo za sve. Grupa Kerber izdala je 8 albuma i dve kompilacije, a u svojoj karijeri održali su više hiljada koncerata.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ivana Krstic

    16:56 // 7. 9. 2021.

    Fantastican Kerber, naravno da idemo na koncert!

  • Had

    14:48 // 7. 9. 2021.

    Vec sedma godina oprostajnog koncerta, pre nekoliko godina odrzan u Cairu...
    Xaxa... Svi strucni komentari su vec dati... Po mom skromnom misljenju
    ,, Kerber,, jedna od najjacih grupa na svetskoj sceni! Hvala za divne i mocne tekstove! Daj Boze da se barem jos sedam godina oprastamo... Nek komsija Nesa smucka neke travke za eliksir vecnosti, da se ne rastajemo! Srecan Rodjendan! Ziveli!!!

    • Miša Stanišić

      17:23 // 7. 9. 2021.

      ...sa sigurnošću mogu da tvrdim da, do sada, NiJedan koncert KERBERA, nije najavljivan kao oproštajni ....i Verujem da će tako ostati do kraja, odnosno - do Večnosti ...jer, nit se KERBER može oprostiti od nas, niti mi od njih . . . . . . .

  • kulturna

    14:38 // 7. 9. 2021.

    Sve čestitke dragi Kerberovci.Vi ste ponos svih nišlija i brend našeg grada.Želim svima dobro zdravlje,sreću sa željom da još dugo trajete.VOLIM VAS.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: