Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:25, 25. 12. 2015.

| Društvo

Humanitarna akcija studenata "Kosmetu na poklon"

Autor:S. J.Izvor:Južne vesti
Pravni-Ekonomski-fakultet.jpg
Na fakultetu je moguće ostaviti novac ili robu

Studenti Pravnog i Ekonomskog fakulteta organizuju humanitarnu akciju za prikupljanje pelena za bebe i spavaćica za porodilje, poslastica, igrački i školskog pribora za novogodišnje paketiće deci sa Kosova.

Svi koji žele da učestvuju u akciji "Kosmetu na poklon" mogu da do 7. januara ostave robu ili novac u kancelariji Saveza studenata Pravnog fakulteta ili u kancelariju Studentskog parlamenta na Ekonomskom fakultetu.

Studenti kažu da u vreme novogodišnjih i božićnih praznika treba da mislimo i na druge.

Nažalost, usled situacije u kojoj se naša zemlja nalazi, ovo je iz godine u godinu sve teže. Međutim, koliko god naš život bio težak ne smemo zapostaviti činjenicu da je nekima još teže. Humanost je jedina stvar koja budi ono ljudsko u savremenom čoveku - kažu studenti. 

Na ideju za ovu akciju došlie su njihove kolege sa Univerziteta u Novom Sadu, ali su inicijativu odmah podržale mnoge studentske organizacije sa državnih univerziteta, a u Nišu su to Savez studenata Pravnog fakulteta, Studentska Asocijacija Nova, kao i Studentski parlament sa Ekonomskog fakulteta.

Više informacija možete naći na FB stranici Saveza studenata Pravnog fakulteta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Marija

    14:16 // 25. 12. 2015.

    Kako smete da prikupljate poslastice, ko garantuje za ispravnost? I kako mislite da prikupljate novac, jel ima neki žiro račun? Kako da znam da garderoba neće završti po Second Hand šopovima? Akcija je lepa ali bi bilo lepo i da se sve organizuje po zakonu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: