Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:52, 23. 12. 2021.

| Društvo

Humanitarna akcija u Pirotu za pomoć malom Mihajlu

Autor:M. D.Izvor:Južne vesti
Mihajlo Stamenkov
1103 na 3030; foto: "Budi human"

Kako bi se obezbedio novac za lečenje Mihajla Stamenkova iz Pirota, koji boluje od Dišenove mišićne distrofije, učenici Mlekarske škole organizuju akciju prikupljanja novčane pomoći. Kutije za dobrovoljne priloge, gde građani mogu donirati novac, biće postavljene u maloprodajnim objektima škole, a u petak, 24. decembra, od 10 do 13 sati će prodavati i pekarske i konditorske proizvode na štandu u centru grada.

Za lečenje dečaka iz Pirota potrebno je sakupiti 400.000 evra, a učenici i zaposleni škole doniraće novac preko Fondacije “Budi human” slanjem SMS poruke sa brojem 1103 na 3030, te pozivaju i građane da daju svoj doprinos akciji.

Kako bi prikupili i dodatni novac pripremaće, kažu, pekarske i koditorske proizvode i prodavati ih na štandu u centru grada.

Novac za Mihajla, zainteresovani mogu uplatiti i na dinarski račun 160-000001216586-13, kao i devizni 160600000121700905.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: