Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:14, 3. 10. 2012.

| Društvo

Humanitarna akcija za Milutina

Autor:Maja MicićIzvor:Južne vesti
s
foto:panoramio.com

U četvrtak, 4. oktobra od 10 časova na Trgu kralja Milana biće održana humanitarna akcija za pomoć trogodišnjem Milutinu koji boluje od teške i retke bolesti.

Milutin Milić iz sela Pečenjevce sa 18 meseci je oboleo od metahromatske leukodistrofije. To je retka bolet nervnog sistema i pogađa jedno od 40.000 dece, a može da dovede do slepila, paralize, pa čak i smrti.

Za potrebe lečenja matičnim ćelijama u Kini ili Rusiji potrebno je oko 100.000 evra, a porodica nije u mogućnosti da sama prikupi novac. Akciji se pridružila i predskolška ustanova "Pčelica".

Oni su pozvali institucije, ustanove, ogranizacije i gradske opštine da se priključe Humanitarnom festivalu sporta koji se održava 4. oktobra sa početkom od 10 časova na Trgu kralja Milana.

Na festivalu će pored najmlađih iz niških vrtića pojaviti i niški sportisti.

Kako najavljuju organizatori, festival će podržati Atletski klub iz Niša, Košarkaški klub "Junior", Fudbalski klub "Mašinac" i karate klub "Elit".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: