Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:45, 4. 11. 2016.

| Društvo

Humanitarna revija i koncert za izradu senzornog parka za decu

Autor:J. AdamovićIzvor:Južne vesti
Dusan-Sekulic-promo
Dušan Sekulić svira za mlade; foto:RKN

Tim mladih ljudi koji su deo Rotarakt kluba “Niš - Konstantin Veliki” organizuju humanitarnu modnu reviju i koncert kako bi prikupili sredstva za kupovinu opreme za izradu prvog senzornog parka za decu sa čulnim poteškoćama u Nišu.

Koncert Dušana Sekulića, koji je magistar harmonike na bečkom Konzervatorijumu “Franc Šubert”, biće održan 16. novembra od 20 sati u Narodnom pozorištu u Nišu.

Humanitarna modna revija, na kojoj će posetioci moći da vide odevne predmete koje je kreirao brend mladih dizajnera “Ebony and Ivory”, biće organizovana 24. novembra u Oficirskom domu u Nišu. Garderobu će, kako ističu, nakon revije pokloniti deci.

Rotarakt-promo fotoNiški Rotarakt klub čini 22 mladih ljudi, koji su, kako navode, želeli da svoje slobodno vreme i energiju iskoriste kako bi pomogli deci sa čulnim poteškoćama na jugu Srbije, izradom prvog senzornog parka u okviru Škole sa domom učenika “Bubanj”.

Ovaj projekat se realizuje u više etapa, kako ističu iz kluba, jer su želeli da obezbede deci kvalitetne događaje i zanimljiva druženja. Oni su krajem septembra organizovali druženje sa decom iz škole “Bubanj”, na kome su izradili crteže sa njima.

Ulaznice za humanitarni koncert po ceni od 400 dinara mogu se kupiti u kafićima Hedonist i Akademija, pivnici Berta, kao i na ulazu u pozorište neposredno pre koncerta.

Ulaz na reviju je slobodan, a svaka donacija će im, kako kažu, omogućiti da se približe cilju.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: