Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:15, 27. 9. 2011.

| Društvo

Humanitarna utakmica za Vuksana

Autor:N.M.Izvor:Južne vesti
utakmica prokuplje

U sportskoj hali "Dr Zoran Đinđić" u Prokuplju odigrana je humanitarna utakmica u malom fudbalu između Kluba navijača „Crvene zvezde“ iz Prokuplja i ekipe ženskog fudbalskog kluba „Crvena zvezda“ iz Beograda.

Sav prihod sa utakmice namenjen je za lečenje 14togodišnjeg dečaka Vuksana Spasića iz Prokuplja, koji boluje od cerebralne paralize i kome je novac neophodan za uspešno lečenje.

Specijalni gosti utakmica bili su igrači FK Radnički iz Ratkova, Mile Stanković, selektor reprezentacije veterana Srbije, legendarni trener sa Jutuba Svetislav Stevanović – Limeni, kao i glumci Miroljub Trošić – "Đoda", Uroš Đurić i dr.

Na poluvremenu, publiku je zabavljao estradni umetnik Miki Mećava, i učenici osnovne škole „Nikodije Stojanović Tatko“. Prema rečima Aleksandra Dikića, predsednika prokupačkog kluba navijača Crvene Zvezde, ovo je 14. po redu humanitarna akcija koju ovaj klub organizuje. 

- Želimo da Vuksan pobedi u utakmici sa bolešću. Ulaznice su se prodavale po veoma simboličnoj ceni od 100 dinara. Kao i uvek do sad, Prokupčani su pokazali interesovanje da pomognu kupovinom ulaznice. Zahvalni smo svima koji su prisustvovali i pomogli ovu akciju, posebno poznatim ličnostima koji su samo zbog utakmice došli u Prokuplje. Nadamo se da će novac koji je prikupljen sa ove utakmice, bar malo pomoći u lečenju našeg sugrađanina – rekao je Dikić po završetku utakmice.

Pre početka utakmice, gosti zvezdinih navijača obišli su prostorije ovog kluba u Prokuplju, a u svečanoj sali primio ih je i predsednik opštine Milan Arsović.

Zajednički stav gostiju je, da je velika stvar u životu kada svojim malim doprinosom možete uraditi nešto veliko i značajno za obične ljude, i tako ih bar na trenutak otrgnuti svih problema sa kojima se suočavaju.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: