Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:13, 22. 8. 2023.

| Društvo

Humanitarne svirke za Janu Petrović i Milicu Nikolić u niškom parku

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Park Svetog Save, Niš
Koncerti će početi od 18 sati; foto: JV / Ljubica Jocić

Moto klubovi Sinovi juga i Srpski orlovi, organizovaće u četrvtak 24. avgusta od 18 sati na platou u parku Svetog Save u Nišu huminartne svirke kako bi se sakupio novac za lečenje Nišlijke Janu Petrović, kojoj je potrebna operacija srca i Milicu Nikolić iz Leskovca za transplataciju bubrega. Ulaz će biti slobodan, a kutije za donacije biti postavljene.

Milan Živković iz MK Srpski orlovi istakao je da nisu želeli da uslovljavaju ljude dodatnim naplaćivanjem ulaza, već da se nadaju da će posetioci biti humani i ostaviti novac u donatorskim kutijama.

Dok je trajala organizacija, Jani Petrović iz Niša se stanje pogoršalo i prekopotrebna je operacija srca, a to bi joj bila treća. Za nju su zvali ljude iz MC Sinovi juga da li bi mogli da organizuju nešto, oni su pristali i pozvali nas. U zajedničkom dogovoru odlučili smo se da pomognemo koliko je u našoj moći - rekao je Živković.

Na humanitarnom događaju ističe Milan Živković nastupiće bendovi Sarkazam, Sevdah Rock Connection, Road Side, Tomi i Laza i bend Moto kluba Lanac.

Jani Petrović iz Niša potrebno je 100.000 evra za operaciju srca, dok je Milici Nikolić iz Leskovca potrebno 50.000 evra za transplataciju bubrega.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: