Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:26, 23. 6. 2020.

| Društvo

Humanitarni koncert za trogodišnjeg Leskovčanina

Autor:B. S.Izvor:Južne vesti
pokreni život
Donatorske kutije biće postavljene ispred Šop-Đokićeve kuće, a koncert počinje u 21:30, foto: Humanitarna organizacija "Pokreni život"

Još kao bebi, a sada trogodišnjem Viktoru Mitiću iz Leskovca dijagnostifikovane su epilepsija i hemipareza, zbog čega su mu stalno potrebni lekovi i rehabilitacija. Humanitarna organizacija "Pokreni život" organizovala je sakupljanje novca za lekove i terapije, a s obzirom na to da suma nije dovoljna, organizovaće humanitarni koncert u četvrtak, 25. juna, ispred Šop-Đokićeve kuće. Koncert počinje u 21:30.

Viktor je rođen kao zdrava beba, ali je dugo bio bez plodove vode, pa je petog dana od rođenja EEG pokazao hematom na mozgu. Prvi put je, kažu u organizaciji, hospitalizovan sa 4 meseca i tada su mu dijagnostifikovali epilepsiju i hemiparezu.

Akciju prikupljanja novca za ovog mališana, "Pokreni život" započeo je početkom godine, a kako kažu, do sada su aktivirali deo građana i prikupili 142.800 dinara.

S obzirom na to da je za lečenje trogodišnjaka potrebno još novca, organizovaće humanitarni koncert u okviru "Leskovačkog leta".

Na humanitarnom koncertu nastupiće Nikola Spasić - Nani, Max Show bend, Aleksandar Zlatković i saksofonista Dimitrije Đorđević. Humaniratni koncert održaće se u okviru "Leskovačkog leta" u četvrtak, 25. juna ispred Šop-Đokićeve kuće od 21:30 - kažu organizatori.

Donatorske kutije biće postavljene ispred Šop-Đokićeve kuće, dodaju, gde će građani moći da ostave dobrovoljni prilog za vreme koncerta.

Oni koji žele, novčana sredstva mogu uplatiti na dinarski račun 165-0007010855807-48 ili na devizni 165-0007010855831-73.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • milan

    11:38 // 23. 6. 2020.

    Dajte SMS broj!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: