Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:45, 2. 3. 2019.

| Društvo

Humanitarni rok koncert za mališana iz Niša

Autor:J. V.Izvor:Južne vesti
bina
Preporučena cena karte je 200 dinara, a građani će moći da plate i više; foto: A. K. (ilustracija)

Svi oni koji žele da finansijski pomognu 19-mesečnom Viktoru Petroviću iz Niša, koji boluje od retke bolesti spinalne mišićne atrofije, moći će to da učine kupovinom karte za koncert bendova Opposite way, Chromatic i Iron Maden In Ni. Humanitarna svirka je zakazana za 3. mart u klubu "Blek stejdž".

Viktoru je, navode organizatori koncerta, hitno potrebna finansijska pomoć jer jedna doza leka košta oko 90.000 evra, a godišnje 540.000 evra. Građani će moći da pomognu tako što će da kupe kartu od 200 dinara i po želji doniraju i dodatan novac.

Preporučena cena karte je 200 dinara, i moći će da se kupe pre početka koncerta. U pretprodaji karte možete kupiti kod humanitarke Marine Adamović u Banci Dobročinstva u Obrenovićevoj ulici u Nišu. Na ulazu u klub biće postavljena i kutija za dobrovoljne priloge za one koji hoće da daju više od 200 dinara - navode organizatori.

Početak svirke zakazan je za 21 sat.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: