Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:25, 15. 11. 2022.

| Društvo

Humanitarni sajam knjiga za Tijanu Stojiljković u subotu u Vranju

Autor:M. D.Izvor:Južne vesti
Tijana Stojiljković
U subotu od 10 sati ispred Robne kuće; foto: Fondacija "Budi human"

Pošto se bliži januar, mesec kada je Vranjanki Tijani Stojiljković koja boluje od multiple skleroze zakazan pregled u Rusiji, predstavnice Ženskog solidarnog fronta i deca iz Škole fudbala Prestiž će u subotu, 19. novembra od 10 sati na gradskom šetalištu prodavati knjige, a sav novac od prodaje će biti uplaćen za njeno lečenje.

Na adrese članica Udruženja knjige za humanitarni sajam, kako navode, stižu iz cele Srbije, a Vranjanci mogu dati svoj doprinos tako što će kupiti neku od njih.

Ona je mama, supruga, sestra, snaja i prijateljica, a mi smo njena podrška. Samo zajedno imamo supermoć da naša podrška preraste u njenu pobedu. Kupovinom knjige stičete pravo da postanete deo armije superheroja - navode organizatori.

Akciji se pridružio i pisac iz Vranja Stevan Milošević, koji će u subotu na sajmu potpisivati svoje knjige koje je donirao.

Pored pojedinaca, knjige i tehničku pomoć pružilo je i Društvo onkoloških pacijenata iz Vranja i Eparhija vranjska.

Podsetimo, Tijana Stojiljković ima 34 godine, a nakon što je u našoj zemlji iscrpela sve mogućnosti i boljitka nema, potrebno je da lečenje nastavi u Rusiji na klinici koja izvodi tretmane matičnim ćelijama.

Oni koji su u mogućnosti da pomognu, novac mogu da uplate i preko Fondacije “Budi human” na dinarski račun 160-6000001468186-67, devizni 160-6000001468201-22 ili pošalju SMS sadržine 1348 na 3030.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: