Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:04, 24. 5. 2018.

I dalje ništa od turističkih autobusa u Nišu

Turistički autobus Ideja je da niška Direkcija umesto Nišlija ubuduće prevozi turiste; foto: Flickr-Billie-Grace-Ward

Iako je počela sezona, a sve bilo najavljeno za maj, znamenitosti Niša turisti i dalje ne mogu da vide iz turističkog autobusa. Novi plan je da taj posao preuzme Direkcija za javni prevoz, kažu nadležni, ali se ne zna ni da li je ovo gradsko preduzeće u stanju to da radi, pa ni kada će bus sa otvorenim krovom konačno biti na niškim ulicama.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Iz mase

    15:57 // 24. 5. 2018.

    Колико је локална власт неспособна, ово није нормално! Буквално ништа не знају да ураде за град Ниш! Ни бус да купе не знају!

  • Dragan,Niš

    14:08 // 24. 5. 2018.

    Ovi su nesposobni da održe u životu redovan dnevni saobraćaj a kamo li turistički autobus.Šta da pokazuju turistima kada će u špicu sezone pozatvarati sve lokacije i pustiti zapošljene na godišnji.Kao i do sada!!

  • Bruno

    14:37 // 24. 5. 2018.

    Kao što je bilo najavljeno šta će se ove godine raditi u gradu tako i ovo sa autobusom, ja sam prokomentarisao sa dva slova. SF je za sektu na vlasti.

  • Aperkat

    19:12 // 24. 5. 2018.

    Bice,samo ,prvo,da akva park naprave!Onu decu,sto su izlagali,da ce se brckati u svom gradu,vise i ne mogu da lazu,oni su sad maturanti!
    Kad bi ga i kupili,ne bi mogao da vozi,od silnih rupa i djubreta po ulicama,bez obzira sto bi Guska bio stjuart.

  • max

    17:48 // 24. 5. 2018.

    Kome bi pripadao mozda Direkciji

    • max2

      16:10 // 26. 5. 2018.

      Guska bi zaradio na njemu , prodao bi ga u delovima.

  • Miki

    08:05 // 25. 5. 2018.

    Kakvi autobusi pa oni rovce nisu zavrsili poceli pa stali eno trava pocela,da raste ...pa centar sredjivanje za tvrdjava oronula...autobusi to je samo san

  • Posmatrac

    21:20 // 24. 5. 2018.

    Ne znam samo sta bi obilazili i razgledali tim autobusom po gradskom jezgru....? Kafice, samoposluge, dragstore, prodavnice, apoteke, poluprazne i ruinirane trzne centre na svakom cosku.....? Ne zanosite se, ljudi. Trosite pare na odrzavanje ulica i gradske infrastrukture, na ciscenje i odrzavanje, pa onda razmisljajte o turistickim autobusima.

  • Dortmund

    19:39 // 24. 5. 2018.

    iako sam branio lokalnu vlast oko sredjivanja Kazandjijskog sokaceta i bio sam u pravu jer mnogo lepse i komfornije izgleda nego li s onim barama i drvenim platformama zato sada primecujem da uopste nemaju viziju razvoja turizma u gradu . Zar Vucic treba da dodje i primeti tvrdjavu kao bizer grada. Zar par tabli po tvrdjvi smatraju uspehom. Pitajte Palmu covek ni iz cega pravi pare od turizma

  • glas naroda

    07:39 // 25. 5. 2018.

    Mi cemo sve razmotriti, raspraviti ...bla bla sastancenje do besvesti i mucak na kraju ko obicno , a od toga pare gradjana pljuste za njihove dnevnice svaki dan.
    Za autobus treba pare a to grad nema i to je surova istina ..ostalo je odmanjivanje javnosti ,i pokusaji da se kupi vreme ili dobije nesto dzabe od nekoga..

  • Ivan Ristić

    10:29 // 28. 5. 2018.

    Predlažem da mu tura bude:
    Bubanj, Novo Selo, Medoševac, Komren, Durlan, Trošarina, Broj 6...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: