Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:00, 18. 7. 2022.

I iz EPS-a tvrde: Sporna trafo-stanica u Vojvode Putnika obaveza "Novog Niša"

vojvode putnika 2 Građani najavljuju blokade ako se ne nastavi sa radovima; foto: T. T.

Troškove izmeštanja trafo-stanice i kablova u Ulici Vojvode Putnika, zbog kojeg su radovi tamo stali, a žitelji protestuju, snosiće “Novi Niš”, kažu iz niškog ogranka "Elektrodistribucije" i dodaju da to nije njihova obaveza.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Pera

    15:24 // 18. 7. 2022.

    Verovatno je tačno da je odgovornist i troškovi na račun Novog Niša. Ali sada da oni uplate na račun EPS-a sve pare da to izmeste i urade novu t. stanicu, eps nema znanje i umeće da uradi ovu t. stanicu za 6 meseci. Još nisu pustili u rad t.s. kod Delte, koju su počeli da rade pre rušenja Niš ekspresa. To je činjenica koju može svako da proveri.

    • Žile

      16:57 // 18. 7. 2022.

      Da ti bata Žile nesto kaze. Distribucija je sve radove zavrsila kod Delte i niko vise ne ceka struju nemoj da pises netačne informacije.

    • Za Žileta

      19:28 // 18. 7. 2022.

      T.S. kod Delte nije puštena zvanično u rad. Ona jeste spolja završena ali nema šta da radi jer nije doveden dovodni vod sa strujom do nje, ako razumeš o čemu pričam. Jeste da niko ne čeka više struju, ali su svi nakačeni na staru t.s., dok se ne zapali od preopterećenja.

  • Jonca

    15:30 // 18. 7. 2022.

    Nemojte da blokirate ulice u Nisu, jer vam Nislije nisu za to krive. Nego zacepajte pesice do Beograda, da se porazgovarate sa vodjom za kog ste glasali, eventualno probajte da u Beogradu blokirate neku ulicu, pa cete videti kako ce te da se provedete. Naravno vas uvazeni predsednik ce vam za to putesestvije obezbediti sendvice

    • Bulevarac

      17:28 // 18. 7. 2022.

      Treba ljudi da blokiraju. Kad su mogli u Camurliju zbog jednog lezeceg policajca i dva znaka sto ne bi mogli i oni.

  • meraklija02

    16:21 // 18. 7. 2022.

    Koliko znamo bandere i trafo stanica se izmesta zbor rekonstrukcije ulice,
    a Novi Nis nije investitor za ulicu pa kako moze da bude njihova obaveza bandere i tafo stanica,sto niste radili ulicu po staroj trasi,Neko ovde laze

  • Радован ЧЕТВРТИ

    16:43 // 18. 7. 2022.

    ЕПС нека измести ТС о свом трошку. Када инвеститор новог стамбеног насења буде тражио прикључак на мрежу, наплатити му извршено измештање.

  • Petar

    17:01 // 18. 7. 2022.

    Naravno, sada se DRŽAVNE institucije prepucavaju i niko nije nadležan. SRAMOTA!!! EPS kao krovna institucija u tim slučajevima treba da reaguje ili ako je nesposobna da po hitnom postupku angažuje treće lice za taj posao. Sramota da narod trpi takve stvari u 2.veku. Drzavni aparat da radi svoj posao, za to su plaćeni debelo, bez prebacivanja lopte na druge. Mislim na svaku javnu instituciju.

    • Kad smo vec kod 2. veka...

      09:51 // 19. 7. 2022.

      Neka bude pre nove ere :)

  • Жвалави пастир Шизоје

    17:19 // 18. 7. 2022.

    Стадо обично стихијски зачепљује улицу!

  • Miloš

    17:38 // 18. 7. 2022.

    I sada je problem trafo stanica...Čudno, zar ta trafo stanica nije bila tu i tokom projektovanja? Zar se projekat započinje bez svih pripremnih radnji

    • Laki

      09:59 // 19. 7. 2022.

      Koji crni projekat pa dal misliš da neko može da uradi elaborat (projekat) i da sve zavrse odjednom uz sihronizaciju svih sluzbi.

  • Mikele

    18:51 // 18. 7. 2022.

    U tehničkim uslovima EPSa investitoru je uslovljeno da napravi toliko trafo stanica koliko je dovoljno za 4.5 takvih naselja, odnosno oko 22MW. To je uobičajena i sistemska praksa tog javnog preduzeća. Sve trafo stanice su predviđene po obodu naselja, tako da se na nih, odnosno višak, mogu priključiti i budući investitor koji će da plate koliko treba (na ovaj ili onaj način) ali neće da prave TS.

  • Torpedo

    19:40 // 18. 7. 2022.

    Ma, vi ste super, kao i gradska vlada ! Svi drugi ne valjaju i razmazeni su ! Sa ovakvim narodom u Nisu, mozete da radite sta vam volja i kakva god saopstenja da pisete, pitao bih vas, sta bi ,svi zajedno ,radili da ste u Solunu,Istanbulu ili Parizu ?

  • ČEDO MIRA

    21:12 // 18. 7. 2022.

    Šta,ponovo nećete da objavite komentar?!?Objasnite bar ljudima ko je "Novi Niš" i da je tu problem.Neće da plate izradu TS. A i što bi,svetski silnici. Čekaju valjda da se pobijemo između sebe. Napišite ipak koju reč o tome.

  • Dejan Stanojevic

    21:59 // 18. 7. 2022.

    Samo mi nije jasno zasto su prvo sve razrusili pa onda ustanovili da je sporna trafo stanica i sad se kao nesto ceka . Pa ako ste znali a znali ste prvo ste trebali da resite trafo stanicu a zatim krenete sa izgradnjom ulice ... Kod nas je najbitnije da se krene pa posle kako bude a obicno ne bude u roku jer obavezno ispadne neka prepreka a narod ispasta...

  • Ivan Milovanović

    00:24 // 19. 7. 2022.

    Ljudi, rok je 30. avgust.

  • Ne zalim nikog i ne smeta mi

    09:33 // 19. 7. 2022.

    A koliko je tih sto im smeta glasalo za omiljenog Acu? Koliko njih podrzava SNS i glasa na lokalu za njih? I sada kada im dogorelo do guze sada tek vide kako izgleda sns vlast i nerad i losa organizacija? Pa neka gutaju prasinu malo do novih izbora.. Da je u drugoj ulici problem okrenuli bi glavu i otrcali u 7 ujutru da zaokruze sns listic.

  • Steva n

    11:22 // 19. 7. 2022.

    Nije problem u prepucavanju dveju strana nego u penzionerima i njihovim glasovima za najgoru varijantu.

  • Нишки

    21:59 // 20. 7. 2022.

    Скадар на Бубњу

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: