Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:35, 10. 9. 2013.

I najbolji studenti gube dom pre "mastera"

Milan-Nesic.JPG Milan Nešić

Iako student hemije Milan Nešić iz Vlasotinca, posle završenih osnovnih studija sa prosekom 10, u Nišu ima još fakultetskih obaveza zbog laboratorijskih istraživanja, izgubio je pravo na smeštaj u domu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Gordana Stankovic

    22:00 // 10. 9. 2013.

    Milane zavrsi sto pre master i bezi odavde jer za ovakve kao sto si Ti ovde nema mesta.Da si zavrsio 4 jednogodisnja kursa na Megatrendu najverovatnije bi ti gospodin Vucic ponudio mesto ministra.

  • pero peric

    21:20 // 10. 9. 2013.

    Najgori studenti su izglasali "Bolonju". Ona je upropastila i ono malo sto je vredelo u Srbiji.

  • Darko

    16:03 // 10. 9. 2013.

    sve pohvale za članak!

  • ko smo

    16:15 // 10. 9. 2013.

    neka mu samo ucvrste odluku da ode sto pre iz ove zemlje, dom postoji zbog studenata, a ne obrnuto, nema dovoljno intelektulane odogovornosti da se resi taj problem za ovakve uspesne studente!

  • Branko Savić

    16:20 // 10. 9. 2013.

    To je na zalost tek pocetak, posle studija nece moci da nadje ni normalan posao kod nas... Ali da mu je tata neki funkcioner i da je zavrsio Megatrend sa prosekom 6,0...pa Bog da ga vidi.

  • Aca

    17:28 // 10. 9. 2013.

    Kad najgori studenti pišu zakone onda najbolji ispaštaju.
    A ovaj direktor bi mogao da se potrudi pa da mu nađe bilo kakav smeštaj, ako se već predstavlja kao direktor onda neka to i bude

    • miki

      01:46 // 11. 9. 2013.

      Pa ako decko nema status studenta onda bi bilo isto kao da daje smestaj meni ili bilo kome drugome sa ulice... Ta mesta placa u velikom % drzava. Ako ovaj dobije mesto to znaci da neko mora da ispadne

    • Marty McFly

      08:44 // 11. 9. 2013.

      U tim istim domovima se i dalje dodeljuju mesta kvazi studentima, po direktorovoj liniji koji raspolaze određenim brojem soba, ne provedu u njima ni par dana, vec ta ista mesta prodaju.

    • ko smo

      12:12 // 11. 9. 2013.

      nije bas kao da se daje tebi ili bilo kome drugome, nego nekom ko je besprekoran student, i nastavlja studije, ako vec ne mogu da ulazu u nauku koliko treba, ovakvi slucajevi bi trebalo da se rese.

  • Srdjan

    16:03 // 11. 9. 2013.

    Milan je super decko,dobar student i dobar sportista,drug...znam da ce se snaci .Milan nije usmnjeni slucaj u Srbiji ima jos ovakvih MILANA,Hajde svima da pomognemo, da nam deca ne beze iz SRBIJe.....

  • Nišliski Džeronimo

    05:58 // 11. 9. 2013.

    U Srbiji genijalnom Milanu Nešiću ne daju ni sobičak, a "genijalcu" Ivanu Vukoviću daju celo pozorište u prćiju. E, Vučiću, Vučiću? To je tvoja "borba" protiv korupcije? Još jedna obmana.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: