Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:43, 16. 8. 2019.

| Društvo

I niška ORL klinika dobila kolica kupljena od recikliranih čepova

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
kolica za orl kliniku
Dvoja kolica za pacijente na ORL klinici; foto: D. M.

Zahvaljujući ljudima koji su prethodnih meseci sakupljali plastične čepove, u okviru akcije "Čepening", nabavljena su dvoja kolica za Kliniku za bolesti za uha, grla i nosa. Ovo je još jedna u nizu klinika koja je dobila kolica nabavljena od reciklirane plastike.

Nakon Neurološke i Klinike za nefrologiju u Nišu, koje su dobile kolica kupljena od recikliranih plastičnih čepova, juče su uručena i ORL klinici.

Direktor klinike Dušan Milisavljević se zahvalio ljudima koji su sakupljali zatvarače, a istakao je da pored građanskog aktivizma, ova akcija utiče i na važan ekološki momenat.

Iz organizacije "Čepening" kažu da su zahvalni svima koji vredno i istrajno sakupljaju čepove, jer su time pomogli da se kolica obezbede.

Samo u avgustu, pored već datih kolica Zlati iz sela Beloinje kod Svrljiga, kolica za Gerontološki centar Niš, štaka za jednu Lidiju iz Niša i sada ovo dvoje kolica za ORL Kliniku - sledeće nedelje jedna kolica idu za Snežanu iz Doljevca - poručuju iz organizacije.

Podsetimo, plastični zatvarači sakupljaju se širom Niša, a da bi se kupila jedna kolica koja koštaju oko 100 evra, potrebno je bar 400 kg čepova.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Protuve i prodavacima kojima je definicija za politiku: Politika je velika biznis varijanta. Za njih nema mesta.

    11:04 // 19. 8. 2019.

    Tom direktoru je bila mama prof. na Medicinskom Fak. Znamo mi kolege sve.On ide de je vlast i lova. E zato sad nema vise. Samo cestiti : Ivan, Nonic,

  • PM

    15:31 // 17. 8. 2019.

    Naravno da mi je drago da bilo koja klinika dobije ovakva kolica (mada mislim da je to stvar koje treba da "reši" Ministarstvo - zar ne reče direktor KCZ da "ima para"). Bez imalo sarkazma ili zluradosti: ali zar ne piše na svim mestima gde se skupljaju čepovi (što izuzetno pozdravljam, a i sam učestvujem u tome) da se čepovi skupljaju za hedikepiranu decu i u cilju omogućavanja obrazovanja istih.

  • Ouzo

    20:33 // 16. 8. 2019.

    Pozdrav za gospodina Zivkovica,radi veoma human posao !
    Smeta mi njegovo satalno ,preterano, pojavljivanje,zar ne treba jos neko od aktivista da daje izjave i slika se sa ovim,eksponentima vlasti !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: