Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:17, 9. 2. 2024.

| Društvo

I ove subote protest meštana Delijskog visa, blokiraju kružni tok kod "Stop šopa"

Autor:Jelena Canić MilanovićIzvor:Južne vesti
protest
I ove subote blokada saobraćaja; foto: FB strana Delijski vis

Žitelji niškog naselja Delijski vis i ovog vikenda organizuju protest jer su, kako kažu, nezadovoljni brzinom radova u ulicama zbog čega su njihove kuće i dalje ugrožene. Protest je zakazan za subotu, 10. februar do 17 sati, na kružnom toku kod "Stop šopa", kada će biti i blokiran saobraćaj na ovom bulevaru u oba pravca.

Meštani ovog naselja svake subote izlaze na ulicu i ovo će biti 12. put da blokiraju saobraćaj u znak protesta, jer smatraju im je bezbednost ugrožena zbog čestih poplava u kućama, garažama i podrumima, koje nastaju zbog neasfaltiranih ulica i nedostatka atmosferske kanalizacije.

Nakon više organizovanih protesta I sastanaka sa rukovodstvom Grada Niša, gradonačelnica je dala obećanje da će sve ulice biti asfaltirane do Nove godine. Nezadovoljni smo brzinom radova jer su do sada asfaltirane samo tri ulice i to ne cele već su dve polovično završene i sa samo prvim slojem - poručuju meštani naselja Delijskog Visa.

Zato će u subotu od 17 do 18 sati u znak protesta blokirati saobraćaj na Bulevaru cara Konstantina, na kružnom toku kod tržnog centra "Stop šop".

Podsetimo, meštanima je gradonačelnica Dragana Sotirovski nakon obilaska naselja obećala asfaltiranje, ali su radovi ubrzo stali za šta je Sotirovski okrivila meštane jer “nisu bili složni”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mikac

    09:02 // 10. 2. 2024.

    Priznajte da ste svi do jednog glasali za ove što vladaju za svoju korist, da se ne lažemo. Baš me zanima jedno mesec ma dve nedelje pred gradske izbore, dal će se pojave mašine, bageri, radnici da vas opet uslove da glasate i vi će pa glasate za njih...ma ako ako

  • ђура

    08:21 // 10. 2. 2024.

    Да ли је могуће да су толико немаштовити ?!.
    Да ли они схватају своју фантастичну улогу грађанина послодавца који може дати отказ ономе кога плаћа ?!

  • hm

    07:43 // 10. 2. 2024.

    17. Decembra ste pokazali koliko razmisljate. Sad dzabe maltretirate druge ljude koji su na izborima bar pokusali da nesto promene, za razliku od vas.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: