Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:55, 22. 1. 2022.

I ove subote protest u Vranju, okupljanje kod Pošte

Ekološki protest - Vranje Okupljanje od 13 sati; foto: M. D.

Ekološki protesti u Vranju biće nastavljeni do ispunjenja preostala tri zahteva - moratorijum na svaki novi rudarski projekat, otvaranje svih ugovora koje je država potpisala sa kompanijama koje grade ili to planiraju i povlačenje svih policijskih prijava protiv građana koji su učestvovali u blokadama, saopštavaju iz Skupštine slobodne Srbije i Saveza ekoloških organizacija Srbije. Pozivaju građane da se danas u 13 sati okupe ispred Pošte, na novom protestu protiv otvaranja rudnika u Klinovcu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Realan

    10:37 // 22. 1. 2022.

    Ovi jedini u Srbiji protestuju. Daleko je Vranje od Beograda da bi ih neko gore cuo i video. Mislim da samo gube vreme. Vlast intresuje samo da u Beogradu ne bude protesta ove druge u unutrasnjosti ne primecuju da postoje i za njih ih bas briga da li ce da protestuju ili nece. Uvek je tako bilo. Bezveze se ljudi smrzavaju. Nikog u Beogradu ne intresuje da li neko u Vranju protestuje.

  • Zelena tiranija

    12:06 // 22. 1. 2022.

    Vlade nekih zemalja medju kojima je i Nemacka su dale saopstenje da ne potpomazu "ekoloske" proteste u Srbiji. Dakle, vise nije problem samo Rio Tinto vec otvaranje bilo kakvog rudnika u Srbiji.

  • Istini u oči

    13:13 // 22. 1. 2022.

    Mogli bi npr. da se okupe oko Aleksandrovačkog jezera, da, pošto su posvećeni i brižni ekolozi, pokupe djubre koje je bačeno opet nakon što je letos ona Holandska porodica na proputovanju do Grčke očistila jednu obalu i ostavila nam poruku da se stidimo. Time bi njihov eko-aktivizam bio potvrdjen.
    Mogli bi, ali nije u tome smisao njihovog protesta, zar ne?

  • Baš Čelik

    03:01 // 24. 1. 2022.

    Podeliti im lopate i ašove i pravac na kopanje. Zaludan narod.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: