Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:37, 3. 8. 2018.

| Društvo

I penzionerima u Nišavskom okrugu stigle kartice

Autor:J. V.Izvor:Južne vesti
penzioneri
Kartice za penzionere stigle i u Nišavski okrug; foto: JV

Od ponedeljka 6. avgusta će i penzioneri koji žive u Nišu, Aleksincu, Doljevcu, Gadžinom Hanu, Merošini, Ražnju i Svrljigu moći da preuzmu svoje penzionerske kartice uz ličnu kartu. To će moći da učine radnim danima od 8 do 15 sati.

U Filijali PIO u Nišu, koja se nalazi u Prijezdinoj 1, na 2. spratu, u kancelariji broj 32, kako su saopštili, svoje kartice moći će da podignu niški penzioneri.

Aleksinčani će moći da ih preuzmu u Ulici Drakčeta Milovanovića 4, a penzioneri koji žive u Doljevcu u Ulici Nikole Tesle.

Penzioneri Gadžinog Hana će preuzimati svoje penzionerske kartice u ispostavi Filijale Niš u Gadžinom Hanu, Miloša Obilića, dok će penzioneri sa prebivalištem u Merošini svoje penzionerske kartice preuzimati u ispostavi Filijale Niš u Merošini Cara Lazara - dodaju u saopštenju.

Penzioneri iz Ražnja moći će da preuzimaju penzionerske kartice u Novorazanjskoj 67, dok će Svrljižani svoje kartice preuzimati u Ulici Bore Price 1.

Da bi preuzeli svoju penzionersku karticu, kako kažu, građanima je potrebna lična karta ili pasoš.

Nakon izrade i raspodele penzionerskih kartica zatečenim korisnicima penzija, pristupiće se izradi penzionerskih kartica za nove korisnike, koji su uključeni u isplatu posle 26. februara 2018. godine. Porodični penzioneri, roditelji, staratelji i hranitelji prilikom dolaska po penzionersku karticu trebalo bi da ponesu poslednji ček od penzije, odnosno izveštaj korisnika iz banke - kažu u PIO.

Podsetimo, penzionerske kartice su već počele da se dele u Pčinjskom i Topličkom okrugu, kao i u Leskovcu, Bojniku, Vlasotincu, Lebanu, Medveđi i Crnoj Travi.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Gruja Ognjanović

    15:20 // 11. 8. 2018.

    I opet čekanje u red. Koliko je penzionera u Nišu a izdavanje kartica na jednom mestu. Hoće li naša država konačno poštom dostavljati dokumenta ili ćemo I dalje u redove?

  • Tivat

    18:50 // 3. 8. 2018.

    Ispeh aktuelne vlasti,za divljenje!Jos jedan segment apliciranja clanstvu u EU,za ponos i diku,neka im predsednik dodeli ordenje i novcanu nagradu!

  • Овца за шишање

    14:25 // 3. 8. 2018.

    Треба ли да се сликују за њи?!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: