Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:00, 30. 10. 2018.

I u Nišu i Aleksincu danas protesti zbog nevraćanja smanjenih penzija

sud Protest u parku preko puta Suda i pozorišta; foto: arhiva JV

Zbog toga što su im smanjivali penzije 2014. godine, a u međuvremenu im nisu vratili ono što im je, kako kažu, oduzeto, ali i zbog toga što Ustavni sud ćuti o zahtevu da se oceni ustavnost smanjenja penzija, nekoliko udruženja penzionera sa sindikatima organizuju protest danas u 16 sati u parku preko puta Osnovnog suda u Nišu i ispred Suda u Aleksincu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Perica iz inostranstva

    12:51 // 30. 10. 2018.

    Pa ja mora da sam ili lud ili nešto debelo ne razumem: veliki vođa vas ne pokriva a vi i dalje glasate za njega... Šala i komika...

    • Stari Nislija

      08:23 // 31. 10. 2018.

      Evo i ja sam jedan od penzionera ali nikada bas nikada nisam glasao za njih a posebno ne za njega, ni kada je bio clan Radikala,toliko o tome da vise nemate predrasude da samo penzioneri glasaju za njih odnosno njega,pitam ja vas mlade gde ste kada su izbori zasto ne izilazite na njih i glasate protiv njih i njega kako bi ih sklonili i poslali u proslost gde im je i mesto .....

  • Mara

    12:35 // 30. 10. 2018.

    Stvarno sramota šta se radi

  • Prcko

    20:07 // 30. 10. 2018.

    Penzioneri drze ove na vlasti jos od 90-tih. Nije li njihov vodja Krkobabic neki funcioner vlasti? Starija generacija je potomstvu ostavila razorenu drzavu i ekonomiju da sada potomci zive u siromastvu u odnosu na druge narode Evrope. Kako su posejali tako sad i zanju, greota samo za mlade sto nemaju zivot dostojan coveka u rodjenoj zemlji pa moraju da odlaze.

    • dosta vise

      06:34 // 1. 11. 2018.

      Slusaj,Prcko,ucini nesto i izadji na glasanje.Boli vas uvo kad su izbori,vas to ne interesuje,pa posle vam svi krivi.Penzionera je mnogo manje,nego mladih,a i ne glasaju svi penzioneri za ove.Ubedi babu i dedu,roditelje da glasaju kako ti mislis.Ucini nesto,a ne da su ti sve drugi krivi.

  • Daliborka

    12:16 // 31. 10. 2018.

    Pa tuzite Apelaciji.. Tamo ce ce te dobiti nista.Primaju plate i seme se do mile volje. Gledaju iskljucivo svoj interes i nista vise.Najuriti ih.

  • Ouzo

    16:54 // 30. 10. 2018.

    Zelim vam uspeh,ali sam skeptik po pitanju trajanja protesta!Jednostavno,ignorisace vas,gradski sns mediji sturo ce izvestavati i ocekujte satanizaciju!Da vam se pridruze deca i unuci,koje svojom bednom penzijom izdrzavate i skolujete,bila bi druga prica!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: