Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:32, 5. 12. 2014.

| Društvo

I wi-fi nove Kardiohirurgije po imenu tajnog društva

Autor:J. C.Izvor:Južne vesti
klinika wifi
Naziv mreže obrnuto napisan naziv - Iluminati

klinika Mnogi u ovome vide svevideće oko, simbol masonerijeUz "svevideće oko", malteške krstove, vitezove i ostale jasno vidljive simbole nalik masonskim, u novootvorenoj niškoj Klinici za kardiohirurgiju čak je i internet mreža nazvana po njima - "Iluminati", samo obrnuto napisano.

Mnogi građani, kao i neke političke partije, od samog otvaranja klinike negoduju i burno reaguju na ove detalje na objektu i u njemu.

S druge strane, docent Dragan Milić koji je jedan od inicijatora njene izgradnje i učesnik u njenom opremanju, tvrdi da nema nikakve pozadine i skrivenog značenja u tim simbolima, kao ni u nazivu internet mreže.

Kako su to određivali sa šiframa i nazivima mreže, to stvarno ne znam. To može i da se menja i stavlja se bez ikakve posebne namere. To je stvarno pitanje podešavanja - kaže Milić.

klinicki Simboli na i u Klinici za kardiohirigiju uzburkali javnost u NišuOn napominje da je krst na ulazu zapravo logo Klinike za kardiovaskularnu i transplantacionu hirurgiju i ništa više. 

Bilo je više rešenja i predloga umetnika za logo i ovaj je izabran. Uostalom, postoji i stilizovani krst na klinici na Dedinju, pa i na pekari “Branković”. Svakome je na mašti i na volji da vidi i tumači to kako hoće - ističe Milić.

Inače, malteški krst bio je grb vitezova hospitalaca, udruženja koje je prvobitno bilo bolnica osnovana u Jerusalimu 1080. da bi se starala o siromašnim i bolesnim hodočasnicima u Svetoj zemlji.

Podsetimo, klinika u kojoj će biti rađene složene operacije na srcu i krvnim sudovima, kao i transplantacije, otvorena je 24. novembra, nakon četiri godine od početka izgradnje.

kardiohirurgija Malteški vitezovi na muralu koji je na samom ulazu u kliniku

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Igor

    23:55 // 19. 4. 2016.

    Danas sam bio u klinici prvi put i ne mogu da verujem sta sam video u jednoj drzavnoj ustanovi.. Toliko detalja i znakova.. Cak i na vratima u unutrasnjosti stoje ovi krstovi crveni... Ne verujem da je sve ovo slucajno. Sto se tice dr Milica on je vrh i kao covek i kao doktor. Ko god ode i bude strpljiv bude primeljen na pregled licno kod njega. Izuzetan covek nemam reci

  • Milica Todorovic

    00:34 // 17. 12. 2014.

    Da li taj dr.Milic misli da smo mi idijoti i neobrazovani a, da je on prepametan.Piramida Horusovo oko,templarski krst ,itan imuli obrnuto iluminati masonska elita.oni su bre obozavaoci lucifera....

  • Vlada

    12:51 // 8. 12. 2014.

    Dobro smisljena propaganda koja stize iz Beograda koji su bili od samog pocetka protiv izgradnje ove klinike. Moramo da se ujedinimo i da podrzimo sve dobre stvari u nasem gradu koji se nazalost gasi!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: