Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:48, 16. 6. 2016.

| Društvo

Igre i radionice za decu subotom u Parku Sveti Sava

Autor:J. C.Izvor:Južne vesti
medijanna zurkica
Četiri subote zabava za mališane

Dečiji letnji program “Medijanina letnja žurka” počeće u subotu 18. juna u Parku Sveti Sava u Nišu, a niz zabavnih i kreativnih igara biće organizovano svake subote do 9. jula u periodu od 19:20 do 20:30.

Kako najavljuju iz niške Opštine Medijana, koja je organizator, program za najmlađe odvijaće se na pozornici i 16 kreativnih i zabavnih punktova oko nje.

Osim programa koji će se odvijati na bini, mališani će moći da nauče nove, kreativne tehnike, kao što su pravljenje „bombone u bombonici“, „personalne čokoladice“, „crtanje po licu“, „lopte od stiropora“, „čarobni štapići, mačevi i krune“ i druge - kažu u Opštini.

Napominju da su plan da igre i radionice budu zabavne, ali i poučne, kako bi deca naučila da naprave nešto za svoju sobu, kutak za igru ili proslavu.

Ukoliko decu od malena naučimo da razmišljaju kreativno i svoju kreativnost pretvore u delo, mi kod njih budimo želju da i kroz život nastave tako da razmišljaju, ne plašeći se da to što zamisle i ostvare - poručuju iz Opštine.

Na punktovima mališani dobijaju ID kartice i kartice večeri. Svake večeri popunjavaju po jednu karticu, ubacuju u kutiju iz koje će se izvlačiti po 30 dobitnika za veče.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: