Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:14, 12. 12. 2011.

Ilić: Ei je „mala Kolubara“

af Elektronska industrija; foto: Press

Zauzimanje prostorija Holding korporacije i smene generalnog direktora, koje su planirali radnici Elektronske industrije ipak nisu ostvarili.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • RAZVOJ ČEGAR

    19:07 // 12. 12. 2011.

    Da se vrati Marko Dimitrijević (DS), kao predsednik UO Ei i biće sve u redu.

  • Ana T.

    10:26 // 14. 12. 2011.

    Zasto se ne objavljuju komentari koji ne idu u prilog stranke koju promovise urednik... Dobra stranka ali mu je pogresna struja stranacka. Po komentarima se vidi sta je istina...Nigde u tekstu se na pominju radnici ASNS koji su bili u najvecem broju, i koji zahtevaju da se vrati novac od trema i rekkreatursa, koji je tzv veliki sindikalista Jovan Jovanovic strpao u dzep, pa zato sada ima da plati koga treba da prica i radi sta mu se hoce. Hoce da se zatvori elektronska pa da vise niko ne pita nista i da mu ostane svih 72 miliona, e pa nece moci...

  • ASNS Ei Niš Predrag Blagojević

    15:57 // 12. 12. 2011.

    ASNS zahteva od predsednika UO.Ei Milana Popovića da HITNO formira novu komisiju koja bi preispitala protok novca od dobijenih subvencija a tu komisiju bi činili sva tri sindikata po jedan pravnik iz svakog sindikata. A komisija koja sada radi je politički obojena,i zato ne podrzavamo rad te komisije jer ne moze biti nekom majka, a nekome maćeha.Takodje demantujemo Svetislava Ilića,70-ak radnika su bili na strani ASNS-a, a ostalih 30-ak u ostalih dva sindikata industrijski i sindikat JSO.

  • ana

    17:26 // 12. 12. 2011.

    U koliko imaju dokumentaciju kojom se dokazuju nepravilnosti u radu, zasto istu ne proslede nadleznim organima koji ce dalje raditi svoj posao?
    Sindikati uzimaju sebi ovlascenja koja im ne pripadaju i izvrasavaju svoju pravdu na ulici. U koliko se, i dokaze da zrtva odmazde( ma ko to bio) nije kriva, pa nikom nista, desava se, idemo dalje.
    Takodje, svakako znaju da je dir. komerca, neosnovano smenjen itd..itd....
    Kad su vec toliki experti za sve, zbog cega nisu napravili medjunarodnu karijeru?
    Ni jedan od njih nije naveo da uredno prima platu, i da je zaposlio bar po jednog clana svoje familije u toj Elektronskoj industriji.
    Sinonim za sindikalce je neradnik.
    Danas je u EI Holdingu bio redovan radni dan, ispred zgrade su se okupili pripadnici sva 3 sindikata, bilo je milicije u obezbedjenju i nakon sto su rekli sta su imali razisli su se.
    Niko nije ni izkazao nameru da se priblizi ulazu, a kamo li da nasilno okupira.
    Toliko o danasnjem danu.

  • SAMO ISTINA!!!

    15:30 // 12. 12. 2011.

    Dali gospodin Svetislav Ilic predsednik industrijskog sindikata,zastupa svog direktora komerca zato sto je zenu i svastiku zaposlio u kemerc pa se boji da ce se otkriti u komercu sve kriminalne radnje. Zasto se ne pita Svetislav Ilić ko krade plate radnika u komercu!!! a sto se tice protesta u Ei-u, tih 100tinak radnika bili sve članovi ASNS koji potrazuju novac od prodaje radničkih odmaralista, i koji su dali podrsku generalnom direktoru, koji je javno stao u zastiti radnika da se podeli novac od prodaje "Trema"!

  • radna grupa Ei

    15:33 // 12. 12. 2011.

    koga zastupa Svetislav Ilić-samozvani industrijski sindikat koji je projuren iz nezavisnog sindikata???

  • haha...

    15:39 // 12. 12. 2011.

    haha, javno se vidi na sve niske medije da su tih 100-inak radnika stali uz ASNS gde se vidljivo i vide zastave ASNS.

  • pera lozac

    16:55 // 12. 12. 2011.

    Pozdrav ASNS-u od 53 bivsih radnika EI-SD Nis za dugotrajnu borbu i tek pre 10-ak dana ostvareno pravo povezivanja radnog staza kao i napore za preuzimanje sredstava ostvarenih od prodaj radnickih odmaralista TREM i REKREATURS-a.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: