Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:49, 22. 3. 2024.

| Društvo

Imaju svetiljke, ali žive u mraku - muke stanara niškog Bulevara

Autor:Tamara RadovanovićIzvor:Južne vesti
bulevar 1 (1)
Stanari zabrinuti; foto: čitalac

Stanari Bulevara Nemanjića u Nišu tvrde da su nove ulične svetiljke ispred ulaza nekoliko zgrada dobili još pre dve godine, ali da one do danas ne rade, već im “služe za ukras”. Nadležni za sada ne vide njihov problem. Ne vide ni pešaci gde hodaju uveče, u mraku su i letnjikovci i parking, a u blizini su škole i vrtići.

“Pustite struju u naše lampe, da progledamo” - poručuju stanari nadležnima, za koje kažu da nisu rešili problem ni posle višemesečnih molbi i poziva.

Kako živimo u opštini Medijana koja pravi razne ugođaje, molim vas da reagujete i pomogmete nam da u 21. veku puste struju, da nam stari ne udaraju u žardinjere, huligani noću ne lome klupe i retrovizore i da deca mogu slobodno da se vrate uveče sa treninga - piše čitalac preko aplikacije “Prijavi problem”.

bulevar 4 foto: čitalacReč je o prilazu iz Romanijske, kod zgrada 73, 75, 77 i 79. Zabrinuti su i roditelji, pošto su u blizini osnovne škole i vrtići.

Još pre dve godine zamenjeni su lampioni na banderama. Međutim, struja nikada nije puštena u njih. Kako ovde cirkuliše više hiljada dece svakog dana, molimo da nas spasite mraka. Uveče se ne može proći, ispred ulaza, kod letnjikovaca, na parkingu pored, totalni je mrak. Hteli bismo da predupredimo neku, ne daj Bože, nesreću - piše Nišlija.

Iz JKP Parking servis nema odgovora do objavljivanja teksta.

Ovaj tekst je nastao zahvaljujući građanima koji su preko naše stranice Prijavi problem prijavili probleme u svom gradu. Pozivamo vas da i vi budete aktivni građani i prijavite probleme koje primetite.

Problem je moguće prijaviti i preko naših Android i iOS aplikacija.

Video uputstvo za prijavljivanje problema iz aplikacija za mobilne telefone se nalazi ovde.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Naissus

    20:31 // 24. 3. 2024.

    To su štedljive sijalice. Pale se samo u ranim jutarnjim satOVima

  • Tajanstveni Alan

    20:03 // 22. 3. 2024.

    Koliko znam, nijedan novinar JV nije upravnik vasih zgrada! Takodje, nije ni odbornik sns, niti su clanovi mesnog odbora Medijana. Znaci, pogrešili ste adresu a za kog glasate i niste zasluzili bolje! Sad ste se dece setili, sram vas bilo!

  • Mirko

    16:19 // 22. 3. 2024.

    Mrak je od kad se koriste LED sijalice, npr. cela Knjazevacka je mracna zbog toga.. Ono sto pisu na kutijicama da 6W menja 50W nije istina, treba vise..
    I tako grad ustedi struju, a mi svi u mraku..

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: