Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:02, 17. 11. 2020.

| Društvo

In memoriam: Preminuo vranjski lekar Radovan Kostić

Autor:M. DejanovićIzvor:Južne vesti
Dr Radovan Kostić Vranje
Preminuo u 63. godini života; foto: Grad Vranje

Poznati vranjski lekar Radovan Kostić, specijalista neuropsihijatrije, subspecijalista neurofiziologije i epileptologije, preminuo je u 63. godini života u Kliničko-bolničkom centru “Dr Dragiša Mišović”, posle kratke i teške bolesti, saopšteno je na zvaničnom sajtu Grada Vranja.

Kostić je završio Medicinski fakultet u Nišu 1983. godine, a specijalizaciju iz neuropsihijatrije devet godina kasnije u Beogradu.

Subspecijalizaciju iz neurofiziologije i epileptologije završio je, takođe, u Beogradu 2000. godine, kao i magistarske studije iz neuropsihologije o temi "Uticaj novih antiepileptika na kognitivno funkcionisanje u razvojnom dobu".

Posle specijalizacije radio je na Odeljenju psihijatrije vranjske Bolnice. Od 1994. radio je na Odeljenju neurologije sve do 2003. godine, kada je i otvorio neuropsihijatrijsku ordinaciju “Aura” u Vranju.

Objavio je više autorskih i koautorskih radova u zemlji i inostranstvu, sa kojima je učestvovao na regionalnim i međunarodnim kongresima.

Iza sebe je ostavio dvoje dece.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Nenad Ivanović

    19:36 // 17. 2. 2021.

    Druže moj ,svojom stručnošću ,mnogo si zadužio ceo jug Srbije pa i šire. Neka ti je laka zemlja ...... Najiskrenije saučešće porodici.

  • dr Bojan M. Jovanović

    21:00 // 17. 11. 2020.

    Neka ti je laka zemlja prijatelju... saučešće porodici...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: