Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:58, 2. 2. 2018.

| Društvo

Prekinuo Skatovo predavanje, a ranije i Vučićeve mitinge

Autor:A. S, M. Z.Izvor:Južne vesti
skat
Skat mirno nastavio svoj eizlaganje; foto: M. Z.

Tokom izlaganja ambasadora Sjedinjenih Američkih Država Kajla Skata u zgradi niškog Univerziteta, Dragan Krstić iz Centra za ljudska prava i demokratiju bacio je sa balkona letke “Ne u NATO” i vikao “ubice” i “Kosovo je Srbija”. Napustio je salu uz pratnju policije.

Dragan Krstić već je iskusan u prekidanju skupova, jer je ranije prekidao i mitinge i obraćanja predsednika SNS i Srbije Aleksandra Vučića, a pored anti-američkih stavova naveo je da se zalaže za “decentralizaciju jer nas Beograd ugnjetava”.

Yankee go home, ne treba nam američka demokratija, gađali ste nas bombama i uranijumom. Teksas je Meksiko, Krim je Rusija, Kosovo je Srbija - rekao je Krstić.

Predsednik Kluba Srpsko-američkog prijateljstva u Nišu Dragan Milić, koji je organizator predavanja, ocenio je ovaj “incident” pozitivno.

Dobar je ovaj incident, to je američka demokratija na delu, tako je bilo i sa predsedničkom kampanjom Donalda Trampa, pa je on pobedio. To znači da smo i mi na dobrom putu i da ćemo i mi pobediti. Ovo je sastavni deo demokratije - rekao je Milić.

Ambasador Skat u Nišu govorio je na temu “Pogrešno razumevanje politike SAD u Srbiji”, a pre toga je posetio i niški Elektronski fakultet. I pored povika Krstića i bacanja propagandnog materijala sa balkona, ambasador Skat je skoro nesmetano nastavio izlaganje.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Anonimus

    11:36 // 4. 2. 2018.

    Demokratiju ni Srbiji ni Hrvatskoj nije dao Vatikan ma koliko Hrvati klicali Benediktu, vec je data nezavisnost u INAT papi, jer ni jedna crkva nije za demokratiju i ubija je. Ovako losim zakonima u Srbiji na koje Amerika moze da utice da promeni ne unistavaju i kaznjavaju pojedinca vec veliki deo gradjana Srbije. Ako ste bi N na dovali u ime politike demokratije neka bude demokratija.

  • Anonimus

    11:16 // 4. 2. 2018.

    Menjajte zakone unististe zemlju nacisto.

  • Вукица Радоњић

    15:42 // 3. 2. 2018.

    Молим уредништво да правилно пише презиме Скота. Скот је правилан и исправан изговор његовог презимена а не Скат. Није јасно да ли је у питању грешка или страх због значења речи скот на српском језику. Очекујем да одговорите на моју примедбу.
    С поздравом, Вукица.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: