Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:24, 10. 8. 2020.

Infektivna klinika u Nišu privremeno samo ambulanta - zbog opremanja i odmora lekara

lekari Infektivna Kaže da će lekari imati kratak odmor, a da će klinika biti opremljena; foto: Vanja Keser

Nakon 5 meseci svakodnevnog zbrinjavanja pacijenata zaraženih virusom korona, na Klinici za infektivne bolesti u Nišu više nema pacijenata na lečenju i privremeno ona fukncionisati kao prijemno-trijažna ambulanta. Rukovodilac klinike Miodrag Vrbić pojašnjava da je razlog za ovu reorganizaciju centralno razvođenje medicinskih gasova, što su lekari pre nekoliko meseci tražili zbog boljih uslova lečenja, ali i da bi se deo osoblja odmorio.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Mara

    09:49 // 10. 8. 2020.

    Trenutno.:))))(

  • Bulevarka

    10:25 // 10. 8. 2020.

    I neka, zasluzili su, i mnogo vise.

    • KRLE

      16:06 // 10. 8. 2020.

      Po čemu ??? Zaražene ljude nisu primali nego im kažu da se leče kod kuće. A kad dođe pred smrt onda ga prime na respirator. Jel može to tako ???

    • Dokle vise!

      21:56 // 10. 8. 2020.

      Dokle cete da pisete tako nebulozne komentare sagledajte realno situaciju RENOVIRAJU KLINIKU USRED PANDEMIJE ludilo...

  • AntiPA

    12:37 // 10. 8. 2020.

    Ajd sada kada imate vremena, svi koji to jos nisu ucinili medju vama, budite ljudi i potpisite peticiju Ujedinjeni protiv kovida.

  • Zzmz

    13:12 // 10. 8. 2020.

    Lepota ,epidemija traje a infektivna klinika ide na kolektivni odmor ,pitanje glasi ,jel uopšte i postojala neka epidemija

    • Nišlija

      13:48 // 10. 8. 2020.

      A gde su bili pre deset ili dvadeset godina da predoče problem nego tako im je odgovaralo da bude nerad do daske a plate milionske zato skoro svaki doktor ima svoju ordinaciju a pacijenata tamo nije ni bilo SADA IH PRODRMALA KORONA PA SE SADA SETILI DA ULAŽU U OBJEKAT GDE STE BILI DO SADA pacijente gde ste primali u stare i oronule sobe SVE ODLAZILO GODINAMA NA NJIHOVE PLATE!!!

    • pravnik

      14:09 // 10. 8. 2020.

      Klinicki centar u Nisu jednu Kliniku pretvara u ambulantu, dok Korona i dalje traje. Svaka cast na odluci STRUKO

  • Smuk

    13:24 // 10. 8. 2020.

    Normalno je da i oni odmore !
    Non-stop su na dužnosti i rade nesebično i humano "do koske" !
    Naravno... naći će se "poznavaoci" koji će im naći zamerke na požrtvovanje i nesebično angažovanje , što i ne bilo za začuditi se !

    • KRLE

      16:02 // 10. 8. 2020.

      Malo si preterao sa hvalisanjem.

    • Od njihovih lazi i prevara...

      21:46 // 10. 8. 2020.

      Cekaj zakoci malo DEBELO SU ONI PLACENI ZA TAJ POSAO A DRUGO POLAGALI SU HIPOKRATA ZA TO ovde je problem nesto drugo Korona je iznenadila sve njih navikli na ustaljenu semu godinama nisu ulagali u zgradu sav novac slevao se na plate zato sada IMAMO PROBLEM DA JE ZGRADA NEFUNKCIONALNA ZA PACIJENTE da bi prikrili tragove oni odlaze na kolektivni odmor pod izgovorom da su se premorili i mi smo umorni

  • Jedini na svetu BRAVO

    17:05 // 10. 8. 2020.

    Dok pandemija korone traje u svetu KC Nis zatvara infektivnu kliniku, onu kliniku koja je nadlezna za ovo oboljenje!!! RUKOVODIOCI KC NIS, DA LI STE NORMALNI???? Zamislite da se zene poradjaju na ortopediji jer treba da se kreci porodoliste, ili slogirani pacijenti da se lece na koznoj klinici? Da li ste bre normalni?? AJD OSTAVKE bruke jedne!!!

  • Mika

    21:40 // 10. 8. 2020.

    Znaci- placajte ovce- pardon, narode- nametnuto drzavno zdravstveno osiguranje, a kad vam zdravstvena nega i pomoc zatrebaju: "Izvin'te, na kolektivnom smo godisnjem odmoru. Dodjite ili umrite- sutra". Ovo samo u Srbistanu ima! Stvarno se nadam da ce ova vest nekako doci do medjunarodnih medija da se objavi po celom svetu. Nazvati ovo SKANDALOZNIM je kompliment. FUJ!

  • Срба

    23:19 // 10. 8. 2020.

    Багра!!! Па после излазите и аплаудирајуте им! Ма, треба нека жешћа епидемија да нас снађе и коначно нас све Србе обрише са кугле земаљске, тако ненормалне, непрофесионалне и лење какви смо! Ово ни Монти Пајтон, Топ листа надреалиста не би могли да смисле.

  • Stevanović Goran

    11:35 // 11. 8. 2020.

    Pa zbog ovih ja treću nedelju ležim u Kovid bolnici.Kada sam im 20.7.,,doneo nalaze u kojima je jasno pisalo:da imam obostranu upalu pluća,temperaturu 38.5 već nekoliko dana,gubitak osjećaja mirisai ukusa,opšta malaksalost,i kada su mi javili posle 2 dana da sam pozitivan,kažu ostanite kući i uzimajte terapiju.25.7. u stanju polusvesti ponovo dolazim do njih i tek me onda smještaju u.K.bolnicu.

  • Olivera Jovanovic Velickovic

    02:30 // 12. 8. 2020.

    Svaka cast dr Miodragu Vasicu i svim osobljem infektivne klinike. Treba ih nagraditi ,nije im bilo lako uopste. Za svaku pohvalu.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: