Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:08, 9. 6. 2018.

Inicijativa “Ne damo niški aerodrom”: Smena direktora aerodroma je nezakonita

aerodrom Inicijativa traži da Skupština povuče predlog o razrešenju Đurđanovića sa funkcije direktora niškog aerodroma; Foto: A. S.

Kako je Gradsko veće Niša predložilo smenu direktora Aerodroma “Konstantin Veliki” Vladice Đurđanovića na osnovu još nezavršene inspekcije i pre isteka žalbenog roka, u Inicijativi “Ne damo niški aerodrom” traže od Skupštine grada da odbije ovaj predlog.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Dejan Dimitrijević

    19:17 // 9. 6. 2018.

    Zašto se Inicijativa upliće u sukob između struja u trulom niškom SNS-u? Tamo nema nevinih, a Đurđanović je još pre 3 godine morao da bude ne samo smenjen, nego i sudski procesuiran - da je ovo pravna država! Zašto naivno dozvoljavate da vas mangupi nasankaju na tanak led? Držite se jedne jedine bitne teme: NE DAMO AERODROM! Ko god bio direktor ili gradonačelnik, samo je to bitno za Inicijativu!

    • Neko iz mase

      01:29 // 10. 6. 2018.

      Nije bas tako. Bitna je ekipa koja ga je ozivela. Aerodrom ne bi radio kako radi da je Bandjur bio direktor...

    • Овца за шишање

      08:49 // 10. 6. 2018.

      Димке, "залетела" се деца! "Какав данак неискуству!"

  • Informacija

    18:05 // 9. 6. 2018.

    Proverite koliko takvih nepravilnosi, prijava protiv direktora JP se nalazi u privrednom sudu inspekciji rada...... kako to smena direktoru Gorice a otkaz sindikalcu? Pitanje za gradsko vece i skupstinu KO JE NAPRAVIO VECU ŠTETU GORICI ? SINDIKALAC ILI DIREKTOR?

  • BATA

    09:42 // 10. 6. 2018.

    Nista cudno kako se donose odluke?Pa od koga uce ponasanje nasi delgati,valja ne svi,.Ko u ovoj zemlji ne postuje Ustav i Zkon.Pa kada moze on sto ne bi mogli i oni.Videsmo kako se deli 10 miliona fudbalerima po skracenom postupku.CUVENA RECENICA JA SAM ZADOVOLJAN I JA SAM ODLUCIO.To je njima merilo.kakav Ustav i Zakon.Ali dokle?

  • Amanda

    22:20 // 9. 6. 2018.

    Što niste tako branili, EI Niš, Min, Nitex, sad ste našli da pametujete....ajd bre ne pametujte vise.

    • LJ

      01:29 // 10. 6. 2018.

      Ovi koji vode proteste tada nisu ni rodjeni, bar vecina.
      To pitanje treba uputiti generaciji Mileta i nesto starijim.

    • pezioner

      05:09 // 11. 6. 2018.

      Amanda,to bi morala da pitas ,Mileta,Novakovica i mnoge druge koji su tada vedrili i oblacili,a ova deca nisu kriva sto su tada bili mali ili nerodjeni.

    • Petar

      08:38 // 11. 6. 2018.

      Potpuno ste u pravu. Osim podobre analize ovog slučaja u KOLUMNI ALENA ŠĆURICA: Kome to i zašto smeta aerodrom u Nišu?, nikada nisam video ni jedan elaborat ili bar izveštaj, zašto "nije mogla da opstane" na pr. "Vagonka" ili još gore izuzetan "Jastrebac","EI".Nego: postave se "stečajni upravnici" koji (bukvalno) uništavaju preduzeća. To je bilo tragično i što je gore-namerno (G17, uz "blagoslov")

    • Pera

      09:49 // 11. 6. 2018.

      EI, MIN i kompanija su bili gubitasi koji su izgubili trziste zbog sulude politike Milosevica, izgubili know-how jer oni koji su vredeli su do 2000. napustili preduzece. Nakon 2000. su od tih preduzeca ostale samo olupine koje pravile gubitke i nisu imale buducnost.
      Aerodrom sa druge strane je pokazao i ppotvrdio da ima buducnost i da je za 3 godine stao na noge i postao profitabilan. Eto zato.

  • Sonjica

    00:14 // 10. 6. 2018.

    Da je smena politički motivisana smenili bi ga jos onomad kada se ćutanjem stavio protiv predloga države. Pustite inspekcije da rade jer ne sme biti nedodirljivih!
    Privatizovao je aerodrom dovodjenjem privatnih firmi!
    Sramota!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: