Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:17, 5. 12. 2018.

Inicijativa: Vlada Srbije oteraće sve niskotarifne kompanije iz Niša i Srbije

aerodrom Aerodrom čeka svoju sudbinu; Foto: M.Z./J.V.

Nakon izjave direktora "Wizzair"-a da neće razvijati bazu u Beogradu jer Vlada monopolom štiti "Air Serbia", predstavnici Inicijative "Ne damo niški aerodrom“ pozivaju državu da hitno prestane da štiti interese arapske kompanije i beogradskog aerodroma na račun niškog aerodroma i putnika iz Srbije. U suprotnom, kažu iz Inicijative, niskotarifne kompanije će napustiti Niš i Srbiju.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • slavko

    15:15 // 5. 12. 2018.

    Ima li neko petlju da se suprotstavi ovom neSNSnom ludilu?

    • Dusan

      18:50 // 5. 12. 2018.

      Nema niko ocigledno! Prosto je neverovatno sta se sve desava a bukvalno niko ne reaguje. "Svaka cast" Vucicu i ostalima kako su uspeli ovoliko da zalude narod. Mislim da ovakva dominacija nije bila ni za vreme Tita... Prosto neverovatno! Aerodrom prodat, vojska na Kosovu, stanje u celoj drzavi... Oni bukvalno vladaju celom Srbijom a niko prstom da mrdne. Jedino resenje je otici iz drzave.

    • Tivat

      19:13 // 5. 12. 2018.

      Imas li ti ?

    • slavko

      19:34 // 5. 12. 2018.

      Imam!

  • Овца за шишање

    14:58 // 5. 12. 2018.

    Ово је теме где овчице тек неће да прогледају. Шта народ, стоку, интересује аеродрУм, он ни бициклом из Нише не излази, камоли да лети!

    • Posmatrac

      17:04 // 5. 12. 2018.

      Kakva crna bicikla! I to je previse napreDNO za ovcice. Kod nas PO GRADU i dalje teraju konjske i magarece zaprege...... u 21. veku..... O.o

  • Siky67

    17:31 // 5. 12. 2018.

    I ja ću sa porodicom da napustim Niš kao i avio kompanije.

  • Dejan

    20:17 // 5. 12. 2018.

    Grašđani Niša baš zato treba da glasaju na sledećim izborima za SNS. Nismo ništa bolje zaslužili.

  • Naissus

    20:41 // 5. 12. 2018.

    Pa zaista ne znam sta ste ocekivali svi osim ako niste poverovali u price o deda mrazu ... Zato su ga i uzeli. Da bi ga unistili. Sve manje letova ce biti sa niskog aerodroma. Zasto? Zato sto niko nece da leti sa "Aero Srbija" jer su im cene karti astronomske. Sve niskotarifne kompanije bice proterane da bi "Aero Srbija" mogao da drzi monopol. To je toliko ocigledno i znalo se od samog starta

  • prof dr sci CVETKO Prvi

    21:41 // 5. 12. 2018.

    Aman , be ljudi ... šta će nam avioni - kad smo "nebeski narod" ?

  • BATA

    08:35 // 6. 12. 2018.

    Citam da se za novogodisnji praznik organizuje festa na trgu.Zgodna prilika da u svojoj cestitki kompletno rukovodstvo i odbornici,zna se ciji, podnesu ostavke i tako delimicno speru blato sa svog lica zato sto su stitili i verovali u lazi,sada se to vidi,svog voljenog.Da li propast svoga grada,ako je njihov,vide kao svoj uspeh.Aj na trg Darko zajedno sa Perisicem pa objasnite u sta ste verovali.

    • Nislija pre svega

      14:50 // 6. 12. 2018.

      A ko kaže da su uopšte verovali u nešto? Nego podvili repove i potpisuju štagod AV traži kako bi zadržali pozicije, a možda i namakli koju svoticu. Ko bre još veruje u išta, samo oni sa pola mozga!

  • Ivana

    15:32 // 5. 12. 2018.

    Koja inicijativa? Oni što su uspeli ništa da ne urade i unesu raskol u narod i u protest, sve radi samo promocije. Oni prvi rade za vlast. Ajde objavite ovaj komentar

  • To vucko majstore

    03:23 // 6. 12. 2018.

    Vucko ne nekakvim radio talasima omamio gradjane nisa(dale mu uredjaje gazde sa zapada) i taj nacin nislije su postale idioti jos veci nego inace sto su i sad su zombirani. Svaka cast izuzecima koji su napustili nis i srbiju :) eto teorije koja sve objasnjava... salu na stranu nislije su totalno podbacile ne samo sa vucicem. Nis=teska selendra. Beogradjani su u pravu sto nas sistematski unistavaju

  • Nislija

    08:46 // 6. 12. 2018.

    Boriti se za aerodrom da bi na njega mogli da slecu oni vas papirni avioncici! Pa se opet ogradjujte od stranaka i protestujte bedzevima....

  • Stefan

    06:15 // 6. 12. 2018.

    Ako, glasajte za naprednu Srbiju koja ce napredno da nas baci u ponor. Prodajte se ponovo za 1000 din, sendvic i lazna obecanja pa se posle zalite na internetu i po komsiluku kako vam je lose. Kao da su ljudima vrane mozak popile i ne vide sta se desava. Nismo glupi ali svojim postupcima pokazujemo suprotno. Kada bi narod ustao kao nekada sto je, ne bi mogli ovako da se bahate!

  • kandraks

    10:14 // 6. 12. 2018.

    ako cemo posteno vise se pomaze pristinskom aerodrUmu nego beogradskom, oni su u istom vlasnistvu, tako da je nas najveci sin radi za poslovanje pristinskog aerodrUma

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: