Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:18, 21. 8. 2018.

Inicijativa pred sudom osporava poklanjanje niškog aerodroma

avion Inicijativa tražila od gradskog Pravobranilaštva da objasni u čemu je javni interes da Niš pokloni aerodrom; foto: V. K.

Zbog "gomile proceduralnih grešaka", kako kažu članovi Inicijative "Ne damo niški aerodrom", pokrenut je spor pred Upravnim sudom protiv odluke Grada da pokloni Aerodrom "Konstantin Veliki" državi.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Неко из масе

    15:30 // 21. 8. 2018.

    Стварно мислите да постоји судија у Србији који ће да пресуди да отимачина аеродрома није била по закону?

    • Очигледно

      16:03 // 21. 8. 2018.

      Проблем је што је ово унапред осуђено на пропаст, јер да би управни суд поступао против управног акта подносилац тужбе мора да буде активна/пасивна странка у поступку (а подносилац није странка). Тако да је ово чисто замлаћивање грађана јер је свима јасно да је требало да се спроведе градски референдум на основу инциијативе и тиме би скупштина била паралисана, а аеродром задржан.

    • Aperkat

      16:13 // 21. 8. 2018.

      Pogotovo gradsko pravobranilastvo!Ce gi odlaje Belka,zacas!

    • nisu svi isti

      16:38 // 21. 8. 2018.

      članovi SNSa,Đurđanović i Avramović,radili su na stvaranju profitabilnog aerodroma,a od kada je Zorana uperila prst u njega aerodrom je krenuo da stagnira,dokaz da nisu svi isti.Neke nišlije su za poklanjanje našeg aerodroma,a neki smo protiv, nismo svi isti, pa tako nisu iste ni sve sudije. Ne zaboravite da je Vansi firma sa sedištem u EU i da postoji i evropska komisija za zaštitu konkurencije i

  • Samo lustracija

    23:20 // 21. 8. 2018.

    Kom sudu? Jel to jos postoji?

  • Tivat

    07:15 // 22. 8. 2018.

    @nisu svi isti-ni sam ne verujes u pricicu sto je napisa!
    A,pogotovu o "dobroti" Djurdjanovica i Avramovica!

    • nisu svi isti

      09:36 // 22. 8. 2018.

      kakve veze ima dobrota sa stručnošću?! Sebe smatrate dobrim, a uzimate u usta ljude koji su od gubitaša napravili profitabilnu gradsku firmu i doneli bolje poslovanje niškim hotelijerima, takstima, kafanama i kafićima?! Zašto nam Zorana, dok ih je opanjkavala, nije dovela nove linije? Nisu svi isti, neki opanjkavaju, a neki rezultatima dokažu da znaju da rade. Nisu ni sve sudije iste ;)

  • DM

    10:41 // 26. 8. 2018.

    Pa šta se nišlije čudite događajima, ne samo oko aerodroma u Nišu nego i ćitavoj Srbiji. Ali apropo niškog aerodroma. Presednik države poreklom iz Bugojna, ministarka Zorana Mihajlović iz Tuzle, Darko Bulatović, vaš gradski otac Crnogorac iz Podgorice, ..... Pa šta ste vi očekivali, ti ljudi nemaju nikakvu empatiju za Srbiju, Niš, ... Njima Niš i oklina ništa ne znače osim mesta za dobar "biznis"!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: