Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:46, 26. 12. 2013.

Inspekcija zatvorila nišku deponiju

Deponija-7-(1).jpg Za sada bez odvoženja smeća na deponiju "Bubanj", arhivska fotografija

Kamioni niške gradske čistoće smeće su počeli da odvoze u Aleksinac, jer je po nalogu Inspekcije za zaštitu životne sredine deponija "Bubanj" zatvorena.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Boban

    18:12 // 26. 12. 2013.

    Umesto oni nama da plaćaju što im dajemo sirovine oni nama sad račune još uvećevaju.Svuda u svetu su deponije profitabilne i same sebe izdržavaju ali ovde bi i duh iz lampe bankrotirao.

    • maki

      10:29 // 27. 12. 2013.

      daješ sirovine,pa što ne odvojiš odmah prilikom bacanja smeća a ne da daješ bućkuriše gde se prosipaju po radnicima mediane,i još da ti plate za to

  • Двери Ниша

    08:17 // 27. 12. 2013.

    Проблем нишке депоније се провлачи већ кроз неколико мандата локалних власти. Било је ту прича и о најмодернијем канадском погону за прераду... али остаје једно питање: Људи, где мислите да живите ви?

  • peki paki

    18:43 // 26. 12. 2013.

    Da pitamo direktora region.razv.Agencije,on je kadar Nove Srbije,lik je iz Nisa,drzava mu dala opaku platu i dzip,śta je preduzeo po pitanju nove deponije osim što ju je KRSTIO?BLAGOJEVICU,sada oplevi

  • hedonist

    08:26 // 27. 12. 2013.

    vazno da se lepo proveselise u nislijskoj mehani,kolo kolo stize,sa sa ,sota,moravac...ce misle o deponiji,tamo posle sv.jovana!

  • nema ovde, Boze pomozi

    22:23 // 28. 12. 2013.

    Da li je niško smetliste - deponija sa produktima raznih zapaljivih i eksplozivnih gasova (metan) ekoloska bomba pored grblja,a nadomak grada?O ovomproblemu se znalo dok je Zoran Zivkovic bio gradonac

  • posmatrac

    15:48 // 27. 12. 2013.

    Simptomatično je da zatvaraju deponiju baš sad kad planiraju javno-PRIVATNO partnerstvo kod deponovanja otpada, odjednom će se stvoriti potreba za novom deponijom, koja je uzgred gle čuda privatna

  • Realista

    00:05 // 27. 12. 2013.

    Još jedan uspeh niških vlasti. Svaka čast!

  • xyz

    00:49 // 27. 12. 2013.

    Jel to voze besplatno do Aleksinca?

  • dragoljub Stamenkovic

    05:23 // 27. 12. 2013.

    A divlje deponije, a Gradsko veće... kad će to zatvoriti ?!

  • Sneki

    11:24 // 27. 12. 2013.

    Otpad nije đubre već sirovina.Kad to budu shvatili Banane,Brke,Doce i ostali, deponija će biti kultivisana, a od otpada će se proizvoditi struja, gas, građevinski materijali i td.To je suština!

  • и наравно, нико није крив

    22:18 // 28. 12. 2013.

    Ниш никада није имао санитарну ДЕПОНИЈУ по свим законским и санитарно-техничким прописима.Ово је СМЕТЛИШТЕ, преко кога иду ваздушни водови далековода, подземне воде се цеде, пси, мачке и дивље животињ

  • "naucnici" gde ste?

    22:20 // 28. 12. 2013.

    Slučajno,Niš je univerzitetski grad,sa Fakultetom zaštite na radu i departmanom za ekologiju, sa Mašinskim fakultetom i sl.Pa šta svi ti dobro plaćeni "naučnici" rešiše po ovom pitanju i pomogoše Nišu

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: