Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:28, 6. 9. 2022.

Inspektor: Šumske krađe najčešće na jugu i istoku zemlje

ogrevna drva A gde je pečat?; ilustracija; foto: Lj. M.

Jedinica za suzbijanje ekološkog kriminala osnovana je krajem marta, a kako kaže jedan od inspektora te jedinice, analize su pokazale da su šumske krađe najzastupljenije na istoku i jugu zemlje.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dragan

    12:13 // 6. 9. 2022.

    Prosetajte malo do Svrljiskih sela. Stanovnistva sve manje a kradja sve vise. Sumara nikada niko nije ni video. Mozda i ne postoji ili zmuri na oba oka.

  • Smuk II

    16:14 // 6. 9. 2022.

    Nevazmožno ! Sve sâm gol lopov a šume nestaju - netragom !
    De be , će porastu za 50-100 godina , lopovi će ostareju i nema da ima manje-više lopovi ! Će gi ima još poviše ! Od zlog drveta - zao i porod ! Čak je i Isus govorio da loše "drvo" treba poseći ! Dobro je kad GA ne slušamo i poštujemo... ostala bi samo šljiva a ispod nju niti jedan Srbin! Za druge narodi i narodnosti - živ nEsam!

  • Seljak

    16:24 // 6. 9. 2022.

    Izgleda da se taj inspektor baš ne razume u analize. Naime, poznato je i maloj deci da cela Vojvodina nema šume, dakle nema šta da se krade, a to je celi sever. Na zapadu se nikad ne bi desilo da meštani prijave komšije, niti bi komšije krale komšijsku šumu. Mentalitet je čudo, a inspektor malo više vremena da posveti analitici.

  • Ajde

    18:08 // 6. 9. 2022.

    Pa naravno neće da seku u Beograd, Beogradjani imaju pa plaćaju a nas ko šiša!

  • Goran

    20:57 // 6. 9. 2022.

    Koliko ste priveli SUMARA ? Sve znate kako se krade, pisete seljscima prijave za 3 kubika.Sumari su isklj7civi glavni u lancu kradje sume.

  • Mile

    06:51 // 7. 9. 2022.

    Pored puteva u Babušnici ogromne količine posečenog drveta, ngde ne videh šumara i inspektora. Lamioni sa NS, NP, BG tablicama nesmetano odvoze drvo. Bajke priča inspektor. Neka objave kiliko su lopova uhvatii.

    • Zoran

      09:19 // 7. 9. 2022.

      Ista situacija u Svrljiskim i Belo Palanackim cumama.Sve pod zastitom sumara.Nisu sumari pametni i obrazovani da je tesko pohapsiti ih.Ko stiti sumare

  • Pele

    22:32 // 29. 12. 2022.

    Što se tiče krađe šume na jugu Srbije, konkretno u Surdulici, glavni su šumari i policajci. To svi znamo, ali kome onda prijaviti, ko da zaštiti običnog čoveka, ljudi se boje da prijavljuju ove kriminalce može da zaustavi samo država ako želi, a akteri su poznati narodu poimenično. Ama svi ih znaju samo oni vladaje strahom u ovoj provinciji .

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: