Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:17, 12. 5. 2015.

| Društvo

Isključena struja Sportskom centru "Dubočica"

Autor:D. MarinkovićIzvor:Južne vesti
bazen.jpg
Oni koji su juče pošli na bazen vraćeni su kući

Sporsko rekreacionom centru „Dubočica“ u Leskovcu isključena je juče struja zbog duga od 4,7 miliona dinara.

Direktor najveće sportske hale na jugu Srbije Aleksandar Đurović kaže da je juče uplaćeno 1.200.000 dinara na račun Elektrodistribucije, a za preostali dug od 3,5 miliona nije mogao da precizira kada će biti izmiren.

To zavisi od lokalne samouprave. U svakom slučaju, dok ne izmirimo dug, struju nam neće uključiti. Sutra ću o svemu porazgovarati sa gradonačelnikom i načelnikom finansija da taj problem što je pre moguće rešimo - kaže za "Južne vesti" Đurović.

SC Dubočica Za većinu klubova koji treniraju u ovom centru sezona je završenaInače, u ovom sportskom centru treniraju i takmiče se svi leskovački i lebanski klubovi iz dvoranskih sportova – košarke, rukometa i odbojke, njih desetak. Prava je sreća da je sezona za sve njih, sem za ŽRK „Dubočica“, završena.

Najveći problem u ovom trenutku su zatvoreni bazeni u okviru ove hale na kojima treniraju dva plivačka i jedan vaterpolo klub.

Struja je vrlo bitna za održavanje sistema bazena. Odlučili smo da ih zatvorimo, jer bez električne energije filteri se ne okreću i ne mogu da prečišćavaju vodu - rekao nam je Đurović.

Kupači koji su juče po podne krenuli pošli na bazen vraćeni su kući. Struja je isključena nešto posle 15 sati.

Javno preduzeće SRC „Dubočica“, koje osim hale i bazena gazduje i nad halom na sajmištu, otvorenim teniskim terenima i terenom za male sportove, od lokalne samouprave dobija iz budžeta 69 miliona dinara na godišnjem nivou, a tamo je zaposleno 115 radnika.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: