Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:54, 25. 12. 2012.

Isključena struja - moguća šteta 5 miliona evra

VOCAR-MEROSINA.jpg Hladnjača "Voćar", arhivska fotografija, foto: rts.rs

Zbog velikog duga za struju društvenom preduzeće “Voćar” iz Merošine isključena je struja. Moguća šteta i 5 miliona evra ukoliko uskoro ne bude uključena.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Sai Baba

    22:27 // 25. 12. 2012.

    90% od mesecnih faktura....eeee zemljo dembelijo, a sta bi bilo kad bih ja placao 90% mesenog racuna cele godine?Igore cepaj ih,kada mogu ja da placam i milioni NEprivilegovanih bez 5 miliona evra u robi, mogu i oni.

  • Narod

    22:35 // 25. 12. 2012.

    Gospodine Novakovicu, pa kad ste krenuli od svojih sto ne iskljuciste struju Vasim iz Sps u Merosini u njihovim stranackim prostorijama. Pa tamo je dug oko milion dinara! To kao neznate???

  • Sneki

    22:54 // 25. 12. 2012.

    Ja nisam neki ljubitelj lika i dela gospodina Novakovića, ali ovog puta pozdravljam njegove odluke. Konačno da neko ima m...(petlju) i uradi ovako nešto. Da su tako nešto uradili kad im je dug bio 2-3 miliona do svega ovoga ne bi došlo. I samo napred, sve dužnike po istom postupku, bez izuzetka i bez obzira na stranačku pripadnost.

  • XS

    23:19 // 25. 12. 2012.

    Slazem se sa Novakovicem... imaju robu u vrednosti 5 miliona EUR i mesecnu potrosnju struje u vrednosti od 1 milion dinara... a ne placaju.

  • Aleksandar

    01:22 // 26. 12. 2012.

    A zasto ih jednostavno ne utuze? Zato sto je 90% tog duga kumulativna kamata a celo potrazivanje zastarelo. I sad primenjuju meru zastrasivanja. Ovo preduzece treba pomoci upravo otpisivanjem kamate i pustiti ljude da rade, a ne da molimo kineze i italijane i da im poklanjamo po 10.000 evra za svako otvoreno radno mesto.

  • Goran

    04:56 // 26. 12. 2012.

    Zasto blokada puta, svi u kancelariju kod Novakovica i da se vidi da li radi po nalogu Sabana i Perica. Nije njega briga za put, samo za sebe.

  • zvonko

    09:17 // 26. 12. 2012.

    Neverovatno. Nesposobni direktor uvukao hladnjaču u dugove, i dalje neće da plaća struju, a sada uz pomoć nekih džeparoša iz SNS još preti blokadom puteva i neredima.
    Ako se blokada puta ipak desi, mislim da bi svi građani koji pošteno plaćaju struju i finansiraju ovakve parazite, trebalo da blokiraju puteve.

  • Зоран

    10:09 // 26. 12. 2012.

    Поздрављам решеност да се наплате ЕПС-ова дуговања и да се уведе ред у плаћање рачуна, ако је то суштина свега. Али не поздрављам да се крене са гашењем струје привреди. Вероватно има дугова у страначким објектима, фирме које раде увоз и препродају, па кад се све то среди, онда треба кренути са привредом. А не прво па у ионако мртву привреду.

  • Stole

    10:33 // 26. 12. 2012.

    Apsolutno podržavam gospodina Novakovića. Treba iskoreniti taj seljački mentalitet da sa jedne strane zgrćeš ogroman novac i profit, a sa druge ne plaćaš ništa. Pa bez te struje koju koristi a ne plaća vlasnik ne bi ni imao hladnjaču, u prevodu ne bi mogao da zarađuje...
    Za isključenje struje je kriv jedino i isključivo sam vlasnik jer je svojim stavom (čitaj NAMERNIM neplaćanjem) sam sebe doveo u ovu situaciju. Šta sad treba - da ga branimo?

  • Vlastimir Vukic

    17:21 // 25. 6. 2013.

    Tesko biti privrednik, a narocito u prehram. ind., gde i nestanak struje od 24 casova znaci propadanje jednog proizvod.Gubitnici su Hladnjaca, seljaci, radnici, distribucija i drzava.
    KO JE DOBITNIK

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: