Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:31, 10. 2. 2012.

Isključenja struje fabrikama u Nišu

dalekovod arhivska fotografija; foto: novitalas

Niška elektrodistribucija objavila je spisak industrijskih potrošača kojima će od danas biti isključivana struja.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dragan

    12:29 // 10. 2. 2012.

    Pitajte distribuciju zbog čega ovaj spisak nije objavljen na sajtu.
    Kakav je plan isključenja za ostale gradove, jer ED Jugoistok obuhvata i distribucije (tj. pogone)Zaječar, Leskovac, Vranje, Pirot, Prokuplje?

  • Branislav Petrović

    12:37 // 10. 2. 2012.

    Stvarno je spisak dobar.Nisam znao da u gradu i okolini postoje firme koje rade i zaradjuju i još plaćaju radnike.Redukcija ima da ih pogodi strašno.

  • hm

    16:08 // 10. 2. 2012.

    Sto ne iskljuce struju onim silnim trznim centrima gde sve sljasti, nego iskljucuju proizovodnim firmama (ma koliko ta proizvodnja bila mala ipak je proizvodnja).

  • Milan Miletić

    18:18 // 10. 2. 2012.

    Mada ni ovaj spisak nije bas tacan. Evo na primer, fabrici SHINWON nije obustavljena isporuka, vec, koliko sam upoznat, rade i sutra.

  • Micko

    08:51 // 11. 2. 2012.

    "Stvarno je spisak dobar.Nisam znao da u gradu i okolini postoje firme koje rade i zaradjuju i još plaćaju radnike.Redukcija ima da ih pogodi strašno."

    Minus za neznanje!

  • Slalomon

    16:12 // 11. 2. 2012.

    Da nije kampanja kao sto jeste na spisku bi se nalazila naselja koja ce biti ne iskljucena nego ukljucena na par sati... borba za svaki glas, udri po industrijskim proizvodjacima tj. "potrosacima"!

  • Ljuba

    12:57 // 12. 2. 2012.

    Veliki broj firmi na ovom spisku je mnogo duzan EPS-u. Jos pre desetak dana dobili opomenu da plate dugovanja. Sve firme u MIN-u godinama ne placaju struju. Posto su sve pod ingerencijom agencije za privatizaciju zbog zastite kapitala, neka agencija plati struju za njih. A znamo da gradjanima iskljucuju struju i zbog deset hiljada dinara. Stvarno, dokle ce ova vlast misliti da je ovaj narod glup.

  • IVORY

    02:06 // 13. 2. 2012.

    Ostali gradovi iskljucuju ulicno osvetljenje (po mom misljenju ne bas pametno, ali stedi se), a Nis sljasti, vidi se iz svemira ko Njujork.

    Barem ste mogli da namestite da se osvetljenje pali tek kad zadje sunce, danas je oko 16h vec bilo upaljeno ulicno svetlo, izem ti stednju.

  • НЕБОЈША

    08:28 // 13. 2. 2012.

    По мојим изворима информација (а врло су поуздани) "Јура" ради пуном паром, тј. нису редуковали ни потрошњу ел. енергије, а сви капацитети раде пуном паром. Дакле, поменута"Јура" је фирма од "виталног значаја". Е, Србијо међ' шљивама.

  • Sanjalica

    12:00 // 13. 2. 2012.

    Žalosno je da se nekim fabrikama i firmama struja isključuje, a nekim ne....iako uznapred znamo da će na tim spiskovima vrlo brzo da se pridruže i građani koji duguju jednu paru preko 10 hiljada dinara!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: