Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:05, 28. 7. 2023.

| Društvo

"Ispoštujte nas" - građevinski investitori traže koktel i priznanja na kraju godine u niškoj Gradskoj kući

Autor:Tamara RadovanovićIzvor:Južne vesti
investitori gradska kuća
Predlog direktora firme "Šampion doo"; foto: JV / Tamara Radovanović

Direktor niške građevinske firme Šampion doo Dušan Stanković predlaže da gradska vlast na kraju svake godine organizuje koktel za investitore u Nišu i podeli im zahvalnice, kao sportistima. "Ispoštujte nas kao graditelje"- tražio je investitor od gradonačelnice, a ona je odgovorila potvrdno uz konstataciju da Grad već puno čini za investitore. Južne vesti pisale su o toj firmi zbog problema stanara u Igmanskoj prošle zime.

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski okupila je u Gradskoj kući investitore koji zidaju u gradu, kako bi im se zahvalila na tome što rade i kako bi im poručila da prijave policiji ako im iko ponudi novac u njeno ime ili ako bilo ko na njih vrši pritiske.

sotirovski gradska kuća Sotirovski odgovorila potvrdno; foto: JV / Tamara RadovanovićMeđu investitorima bio je i direktor firme Šampion doo Dušan Stanković, koji je najpre predložio da svi investitori u Nišu naprave zajednicu i odrede svog predstavnika, koji će sva pitanja i probleme izlagati nadležnima.

Njegov predlog je i da Grad Niš na kraju svake godine, kao i za sportiste, organizuje prijem investitora i koktel za njih, kao i da im podeli zahvalnice.

Ispoštujte nas kao graditelje, zapišite tamo u vašu beležnicu, jedan koktel napravite i podelite nam zahvalnice. Da nas ispoštujete malo, da se osećamo malo važnim. Kad mogu sportisti i drugi, možemo i mi - kaže Stanković.

Na oba njegova predloga Sotirovski je odgovorila potvrdno i podsetila da je za sam grad, građane i investitore već učinjeno dosta jer je, u dogovoru sa urbanistima, povećana dozvoljena spratnost na obodima grada.

Podsetimo, Šampion doo zidao je zgradu u Igmanskoj ulici u Nišu, čiji su se stanari žalili krajem oktobra prošle godine da zimu čekaju u hladnim sobama jer investitor nije nabavio upotrebnu dozvolu za taj objekat, pa ne može da se uvede podno grejanje. Problem je rešen januara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Werko

    21:07 // 28. 7. 2023.

    jel ovo los vic ili smo zvanicno postali cirkus?

  • Srba

    19:51 // 28. 7. 2023.

    Katastrofa!!! Kakva drskost i kakav šljam od “ljudi”. Ceo grad su UNIŠTILI i još traže koktele o trošku naroda??? A, o nameštenici neću ni da komentarišem. Sramotno!!’

  • Nesa

    15:55 // 28. 7. 2023.

    Preko takozvanih investitora i graditelja se opere najveca kolicina kriminalom stecenih para. Na koktel i resenja za dozivotni zatvor.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: