Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:08, 31. 5. 2018.

Istraživanje NSPM: Više od polovine Nišlija protiv poklanjanja aerodroma

VAK-5573 Da li će vlast poslušati glas naroda?; foto: Vanja Keser/ Južne vesti

Na osnovu istraživanja portala "Nova srpska politička misao", rađenog u Nišu, kako kažu na reprezentativnom uzorku, čak 50,5% Nišlija ne podržava da Aerodrom “Konstantin Veliki” pređe u vlasništvo države, a 48% građana podržava i proteste povodom toga.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • tony

    09:28 // 31. 5. 2018.

    ..."jedan broj ispitanika, uz podosta kolebanja,na kraju ipak nije priklonio Vučićevom autoritetu ON valjda ipak zna najbolje",pa da li je ovo moguće koliko neko treba da bude bez mozga da ne može sam da zaključi šta je za njega dobro a šta nije, nego mora da mu to kaže neko drugi, jedino što mogu da kaže je da žalim takve ljude koji nemaju svoje JA, koji nemaju svoje mišljenje, nego slušaju tudje

  • juznjak

    09:44 // 31. 5. 2018.

    koji moj vise od pola preko 80 % je protiv toga

  • BATA

    10:09 // 31. 5. 2018.

    Kada se pogleda kompletna tabela onda se vidi kakv je haos u misljen u glasackom telu.Vecina bi u EU bez NATO a sa RUSIMA,pa da ne da Kosovo i sl.To je odraz sludjenosti zbog politike koja se vodi a i da ne zanemarimo izvore informacija.Ne znam sta ce reci ti isti kada prvo ode Kosovo,pa dodje Nato ,pa odu Rusi pa tek mozda bez referenduma i voljom jednog coveka ako dodjemo do vrata za ulazak u E

  • ja-znam

    11:27 // 31. 5. 2018.

    Vise od polovine ??? Svaki Nišlija koj' želi da pokloni "aerodrum" je 99% bot i 1% čovek ...

  • Jelena

    14:37 // 31. 5. 2018.

    Ja nepoznajem nikoga ko je za to da se aerodrom ustupi drzavi!

  • Nislija

    15:47 // 31. 5. 2018.

    Ostali nisu Nislije.

  • da Mihajlovićka

    19:01 // 31. 5. 2018.

    zna da okupi ljude sa znanjem ne bi dozvolila da JP Parking servis drži parking mesta na beogradskom aerodomu. Pošto je to do sada radila onda nema prava da ta parking mesta pokloni Vanesiju, što je sada urađeno. Kako nije umela da postavi uspešan tim na beogradskom aerodromu tako će, dozvolimo li joj da otme naš aerodrom, urnisati i zakatančiti niški aerodrom. Ne damo aerodrom!!!

  • niški aerodrom

    19:08 // 31. 5. 2018.

    uspeh duguje nišlijama koji su ovo preduzeće postavili na noge. Da Vučić zna šta treba da radi on bi tim ljudima dao da upravljaju ministarstvom saobraćaja i gradom Nišom. Pošto njega boli tuđi uspeh, kladim se, skloniće ljude koji su pokazali znanje, a ostaviti Bulata&co i slične postaviti da upravljaju aerodromom KV. Da je Avramović predsednik države znao bi šta da radi sa našim aerodromima.

  • živim bolje

    19:21 // 31. 5. 2018.

    ali ne zahvaljujući AV i SNSu, njima mogu da zahvalim što je jedno dete već van Srbije, a drugo će čim stekne potrebno radno iskustvo krenuti stopama starijeg brata.

  • Aperkat

    22:25 // 31. 5. 2018.

    @niski aerodrom-Prvo aerodromo ne upravlja NISLIJA,ko zna odakle je!
    Sva ostala imena sto ih u komentaru pomenu su ljudi istog kova-gledaju samo svoj interes i boli ih briga za Nis!

  • mrsavo kobilce

    07:37 // 1. 6. 2018.

    Sem ovih sa clanskim kartama SNS a nalaze se na funkcijama niko drugi iz Nisa, Leskovca, Pirota, Prokuplja... nece dati da se aerodrom ugasi. Promena vlasnistva je ovde samo prevara, JER SRBIJA JE NIS, NIS JE SRBIJA. Trenutno se slave litije. Nista se ne jede i pije. Prica se o odlasku na Maltu, Nemacku, Slovacku... Aerodrom odlicno funkcionise i ja odusevljen. Is iz Nis.

  • razocarani SNS-ovac

    08:52 // 1. 6. 2018.

    Sinoć u tv duelu, Banđur sam priznao: on je za to da se pre da aerodrom državi. Katastrofa. Mene je sramota ovog čoveka. On se ne skriva. Bez da vređam nekog, ali članovi SNS-a koji su poreklom sa KiM-a će uništiti Niš. U svojoj želji da se što više uližu AV kao lojalni Srbi, spremni su da rade sve što im se kaže, pa i aerodrom. Rezultat toga se zove: Banđur. Ceo niški SNS treba da da ostavku.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: