Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:20, 30. 12. 2011.

Istraživanje termalnih voda u Leskovcu

leskovac

U Leskovcu potpisan ugovor o Izradi projekta hidrogeoloških istraživanja termalnih voda i izvođenju radova na bušotini do 1.500 metara.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Kreator

    03:55 // 2. 1. 2012.

    radi se u gradu,radi se,makar se nesto radi u odnosu na prosle vlasti...makar se nesto i zapocne sto nije nikad do ove vlasti bio slucaj u leskovcu...ne moze grad koji je zaronio duboko u zivo blato zaslugom proslih vlasti da se izvuce tek tako...

    kad covek upadne u zivo blato i najjacem coveku je tesko da ga izvuce...


    samo strpljivo...DS je najbolji izbor...mozda nije idealan izbor ali sigurno je bolji od svih drugih ponudjenih za sad...samo strpljivo...

    • Miki

      01:22 // 4. 1. 2012.

      @Kreator
      Upravo je to problem, to sto su oni najbolji!
      A zasto, pa zato sto su stvarno najbolji i najpismeniji otisli odavno i tek ce da beze iz sela Leskovac.Kako sam cuo one ljude kojima su dali otpermninu moraju davrate na posao, a zasto ? Pa zato sto su nepismeni dali otpermnine tim ljudima !
      Pare koje su dobili, DOBILI od NIF za Svetoilijsku ulicu nisu uspeli da iskoriste, Bulevar Nikole pasica je mogao da bude zavrsen do sada da su projekte obezbedili na vreme (a pare su dobijali).Gradonacelnik je okruzen polupismen srednjoskolcima, a ko mu je glavni covek kabineta to je najveca sramota DS-a !!!
      Ja sam morao da odem trbuhom za kruhom u Bg.I
      u Nisu je bilo tesko za posao, tako da je Bg morao da bude opcija.

  • Miki

    16:51 // 30. 12. 2011.

    Glasao sam za DS u Leskovcu kao i prethodnih 10 godina ali na naredne izbore mozda i ne izadjem.
    Dali je ova vlast zavrsila jedan, ali jedan projekat u gradu ?!
    Znaci samo jedan projekat ?!
    Sve ulice koje su zapoceli 2011 nisu zavrsili (trotoari u Leskovcu - sta je to ? ).
    Nadvoznjak,Bulevar Nikole Pasica,Most kod Leteksa,ulica kod Vise Tekstilne Skole, Autobusku stanicu... i sada ovo dva dana pre nove godine!

  • Miodrag Nikolić

    11:36 // 31. 12. 2011.

    Istražne radnje su UVEK predmet koncesionih ugovora. Ovde se lokalna zajednica pojavljuje kao investitor nečega što je u nadležnosti države, a izvođač je strano privatno preduzeća NIS "upakovano" u konzorcijum. Svima je jasno da će iskopati rupu u zemlji i posle izbora zaboraviti na nju. Ljudi u Leskovcu gladuju, a vlast troši pare poreskih obveznika na svoje stranačke promocije. Ovo samo znači da će "mister 7%" biti bogatiji za oko 8,5 miliona.

  • Dejan

    12:39 // 2. 1. 2012.

    Miodraže, slučajno ili namerno si izrekao nekoliko spornih tvrdnji. Lokalna zajednica se pojavila kao inicijator ove ideje, a ne kao investitor. Ideja potiše iz ranih 70-ih- čak je i bilo probnih bušenja. U konzorcijumu su NIS (kao preduzeće koje ima odgovarajuću opremu za bušenje i Geološki institut). Treće rok za realizaciju posla je 225 dana, plus godinu dana praćenja izdašnosti izvora. Gledaj da u buduće ne zvučiš kao hejter.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: