Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:20, 25. 1. 2013.

Ivana Milutinovića mesecima bez rasvete

ul-ivana-Miliutinovica.jpg

Jedna od najdužih niških ulica već mesecima nema uličnu rasvetu, a meštani se žale i na sve više rupa u novom asfaltu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Miško Ristić

    10:40 // 26. 1. 2013.

    Ako se ne tamponira put sa nekoliko raznih slojeva materijala, i ako se milimetarski asfaltira, onda se otvaraju rupe.
    Kad sam bio klinac, i kad se pravila druga traka Braće Taskovića, danas Zorana Djindjića(gde je spomen ploča ds omladino?), morao si da se zamisliš da skočiš sa ivičnjaka na put pre tamponiranja. Bilo je sigurno metar i više duboko. Ulica od Voždove do Trošarine je napravljena za par letnjih meseci. A ovi su nas trovali prašinčinom dve,tri godine, a samo su zagrebali stari asfalt i preko veoma neravno asfaltirali.
    Da ne pominjem razliku izmedju tehnike sedamdesetih godina prošlog veka i sada.
    I banana kad izadje da priča o asfaltiranju, ili da se smeješ ili da crkneš od muke.

  • Milenko

    00:25 // 26. 1. 2013.

    Rupa sa slike na ulazu u ulicu je sredjena,jer je slika stara tj slikana je pre obelezavanja horizontalne signalizacije.Ali zato sada ima jedna rupa ispred jer se naknadno kopalo za neki ventil(doduse mali)

  • Svevladovic

    13:12 // 26. 1. 2013.

    Videnovicu... Toliko si iritantan da moram da predlozim sledece: zadrzi tu "platicu" od 70.000,00 RSD ali te molim da vise ne dajes nikakve izjave! Pravis cirkus i zezas ovaj narod, covece... Idi lepo kod Cosica i Zike na NTV pa tamo "volontiraj" (kako sam kazes), ionako ste upropastili divnu televiziju pa je vise niko i ne gleda. Nadam se da ce i Banana sto pre shvatiti koliku stetu nanosis svima. Ne mrzim te, cak te i ne poznajem, ali ocima ne mogu da te vidim zbog gluposti koje govoris. Direkcija bi trebalo da bude ozbiljno preduzece pa sarlatan kao sto si ti ne bi smeo da ga zastupa u javnosti. Adje, molim te, poslusaj me...

  • Zocky

    13:06 // 25. 1. 2013.

    Na kom broju telefona je moguce prijaviti da ulicna rasveta ne radi?

    • jelena

      13:19 // 25. 1. 2013.

      Nišlije kvarove i neispravno ulično osvetljenje mogu da prijave Direkciji za izgradnju grada ili kol-centru JKP “Gorica” na brojeve telefona 0700/123-123 opcija 244 ili 018/258-006.

  • jovana jovanovic

    13:30 // 25. 1. 2013.

    gradski pozivni centar 018/505-505 TELEFON ZA PRIJAVU kvarova na ulicnoj rasveti, vodovodu .....pa oni proslede nalog nadleznoj sluzbi, bilo to Direkcija, NAISUS,MEDIJANA......
    u ul. Ivana MILutinovica pre samog MEDOSEVACKOG mosta nema 2 resetke na slivniku sa desne strane iz pravca NISA, i 2 resetke u saom MEDOSEVCU NA ULAZU SA DESNE STRANE. Prijavila njihov nestanak, ali sluzbe NISA NEMARE ZA TIM, MOZDA VI IMATE VISE SRECE!

  • ms

    19:06 // 25. 1. 2013.

    Rupe i rasveta,da to je problem,ali signalizacija na putu sa tri trake je otprilike za Ginisovu knjigu pod kategoriju najveca glupost.A za dve bandere koje stoje nasred jedne od tih traka samo psihijatrijsko posmatranje,i to za sve nas posto vidim da se niko ne buni.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: