Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:20, 1. 4. 2013.

| Društvo

Iz Dragiše Cvetkovića samo desno

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
ulica-dragise-cvetkovica-novo.jpg
Obavezan smer desno

Saobraćajna signalizacija u Ulici Dragiše Cvetkovića u Nišu još jednom je izemnjena. Sada je obavezno skretanje desno.

Prvo su uklonjeni semafori, a postavljen znak zabrane skretanja levo. Međutim, ubrzo nakon pisanja Južnih vesti o ovom problemu i nakon brojnih komentara vozača signalizacija je još jednom promenjena.

staro Ovako je bilo do polovine marta, foto: R.BaracUmesto znaka za zabanjeno skretanje levo, postavljen je znak za obavezno skretanje desno, čime je eliminisana mogućnost pravo, u Zelengorsku ulicu.

Prema novoj signalizaciji vozači iz Ulice Dragiše Cvetkovića ukoliko žele, recimo, do raskrsnice na Crvenom pevcu, moraće desno do kružnog toka kod Niš ekspresa pa nazad Ulicom vojvode Mišića do raskrsnice.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • džemsi

    13:26 // 18. 4. 2013.

    kao mali sam se igrao od rentgenove pa sve do pumpe u B.Adžija vozio sam i BMX i svašta je tu bilo ali ovo sa tim levo to stvarno nije bilo!

  • palilulac

    00:33 // 4. 4. 2013.

    Zasto prosto kada moze komplikovano.Pre renoviranja bul, Z.Dindjica na ove dve raskrsnice saobracaj je bio regulisan semaforima.Sve je funkcionisalo bez problema.Posle zavrsene rekonstrukcije nekom je palo na pamet da taj semafor ugasi,navodno zbog kvara.Popravljali su ga 3 god.,da bi ga na kraju skinuli i napravili to sto jesu,a ocigledno da ne valja.I zato ko hoce na C.Pevac iz ul.D.Cvetkovica morace okolo naokolo i tako u nedogled.Samo se pitam ko pravi ovako genijalne planove????

  • samo pitam

    16:37 // 2. 4. 2013.

    A mozda je trebalo semafor ostaviti, a prilikom "sredjivanja" Bulevara dr Zorana Djindjica na Crvenom pevcu napraviti kruzni tok?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: