Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:19, 12. 8. 2021.

| Društvo

Iz Grada kažu da se podzemna garaža "Ambasadora" sređuje, čekaju dozvole za otvaranje parkinga

Autor:T. TodorovićIzvor:Južne vesti
garaza
Umesto parkinga, zaključana kapija; foto: A. S.

Devet meseci nakon što je podzemna garaža Tržnog centra “Ambasador” ustupljena Parking servisu i najavljeno da će njeno otvaranje popraviti situaciju sa brojem parking mesta u samom centru Grada, i dalje nije otvorena, a iz Grada odgovaraju da su radovi u toku. Devet meseci traju radovi na garaži koja je već bila garaža, a iz Grada kažu da će opet biti otvorena čim dobiju sve potrebne dozvole.

Višegodišnja ideja da garaža "Ambasadora" u kojoj su vozila parkirale inspekcije Nišavskog okruga, pripadne Gradu pratilo je i odustajanje Parking servisa od adaptacije, ali je ona konačno realizovana nedavno dogovorom Grada Niša i ovog preduzeća.

9 meseci nakon što je Parking servis dobio objekat na upravljanje, građani još čekaju na nova parking mesta, a po objavljivanju teksta u kome se prema nezvaničnim informacijama navodi da su radovi stali, iz Grada tvrde suprotno.

Obaveštavamo Vas da su radovi u toku i da se otvaranje očekuje kada se dobiju sve potrebne dozvole - navodi se u odgovoru Grada.

O kakvim tačno dozvolama je reč i koliko se čeka na njihovo dobijanje nije precizirano u odgovoru, pa se ne zna tačan datum kada će Nišlije dobiti novih 50 parking mesta. cedulja Telefon za informacije; foto: A. S.

Iako na zaključanoj kapiji garaže stoji cedulja sa brojevima telefona za informacije, Južne vesti od Parking servisa još nisu dobile informacije o radovima, jer nisu odgovorili na naša pitanja.

Podsetimo, podzemna garaža u Poslovnom centru Ambasador površine je 1.581 metar kvadratni i ima 50 mesta, a njenom adaptacijom i time da će biti data građanima na korišćenje posle gotovo 30 godina pohvalili su se i na sajtu Grada Niša.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Torpedo

    16:03 // 12. 8. 2021.

    Ova vest nista ne znaci ! KO ? kaze, imenom i prezimenom !
    I, ja sam iz Grada, sireg centra !

  • Sima

    12:52 // 12. 8. 2021.

    Cekaju se dozvole a dozvole su keš....

  • Srecko Sojic

    09:44 // 12. 8. 2021.

    AAAUUUUU pa tu garazu mora da otvori prvorodjeni nazadnjak vucic

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: