Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:30, 24. 5. 2021.

| Društvo

Iz Nacionalne turističke organizacije Crne Gore pozivaju Nišlije da letuju kod njih i najavljuju popuste

Autor:U. KostićIzvor:Južne vesti
turizam
Gde na letovanje? ; foto: U.K./J.V.

Da će građani Srbije moći da letuju u Crnoj Gori bez testova, ali i bez potvrda o vakcinaciji i ostale informacije o svemu što ih interesuje, danas su mogli da dobiju od predstavnika Turističke organizacija Tivat i Nacionalne turističke organizacije Crne Gore. Sa pulta postavljenog ispred Informacionog centra Turističke organizacije Niš poručili su da će sve biti preduzeto kako bi se turisti osećali bezbedno tokom svog boravka u Crnoj Gori, sa kojom ih iz Niša povezuje direktna avio linija do Tivta.

Promociji Turističke organizacije Tivat i Nacionalne turističke organizacije Crne Gore prisustvovali su i predstavnici drugih gradova, Bara, Budve i Kotora. Potencijalni turisti iz Niša mogli su da na pultu dobiju sve informacije o aranžmanima, kao i o važećim kovid merama u Crnoj Gori.

Direktorka Turističke organizacije Tivat Danica Banjević objasnila je koje su kovid mere aktuelne na crnogorskom primorju i šta turisti mogu da očekuju.

Građanima Srbije za dolazak u Crnu Goru neće biti potrebni testovi, ni brzi ni PCR, kao ni potvrde o vakcinaciji. Svim turistima iz Srbije biće obezbeđena i hitna zdravstvena zaštita, što je svakako definisano u međudržavnom sporazumu o socijalnom osiguranju - objasnila je Banjevićeva.

Dodaju i da je Tivat zadnjih nekoliko godina promenio svoju sliku uz pomoć investicionih projekata, izgradnjom nautičkih naselja Luštica Bay i Porto Montenegro, te da je trenutno jedan od poželjnijih turističkih gradova.

Niš i Tivat povezani su avio-linijom.

Letovi Niš-Tivat krenuće vec sredinom juna. Tom avio-konekcijom je u 2019. došlo preko 7.500 gostiju. Ta saobraćajna konekcija u mnogome doprinosi da se letuje u Tivtu i u Crnoj Gori ali i povezuje naša dva grada. Morska obala je tako Nišu na nešto manje od sat vremena putovanja - dodala je Banjevićeva.

Iz Nacionalne turističke organizacije Crne Gore najavljuju da će cene biti snižene, kao i da već sada turisti mogu naći aranžmane po promotivnim cenama koje su niže za oko 30 odsto. Tokom sezone iz Nacionalne turističke organizacije Crne Gore najavljuju popuste između 15 i 20 %.

Sledećeg meseca predstavnici Turističke organizacije grada Niša posetiće opštinu Tivat i kažu da će tada Crnororce pozvati da posete Niš tokom avgusta, za kada su planirane brojne manifestacije.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Razbibriga

    21:16 // 26. 5. 2021.

    Dzaba sve ! I da nas volite, kao sto volite nase pare, visedecenijski problem je visesatni nestanak vode ! Sramota i jad ! Sve radite parcijalno, od mesta do mesta i nista, svake sezone isto !

  • Malisa

    16:03 // 26. 5. 2021.

    Da da letujemo kod vas i cim nas vidi policija Crne Gore sa Ni tablicama sisanje dobardan 10 e i ucenjvanje samo da se ucari euro.

  • Shommy

    10:53 // 25. 5. 2021.

    Sa drugarima se pustimo za vikend do albanskog primorja i to nas košta po stotinak evra.Kada to možemo i u Crnoj gori,dolazimo.

    • Jakov

      16:17 // 26. 5. 2021.

      Bas jadno ali dobro...kako biste drugacije videli more :-( tuga

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: