Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:07, 17. 5. 2019.

| Društvo

Iz "Tržnice" se hvale uspehom direktora - otvaranjem kapije na pijaci

Autor:J. AdamovićIzvor:Južne vesti
novi ulaz u pijacu
Tvrđavska pijaca dobila još jedan ulaz uz svečarsku atmosferu; foto: JKP Tržnica Niš

Otvaranje još jednog ulaza u Cvetnu pijacu u niškom Javno-komunalnom preduzeću Tržnica nazivaju još jednim ispunjenim obećanjem direktora Gorana Đorđevića, a to što je pijaca dobila novu kapiju obeleženo je svečarski, uz balone i presecanje vrpce.

Jedna od najgorih pijaca u Srbiji, prema oceni Sanitarne inspekcije, koja se često suočava sa smećem i loše konstruisanim objektima - dobila je novi ulaz. Novi-ulaz-Tvrdjavska-pijaca-Nis7;-foto:-JKP-Trznica-Nis Tržnica se pohvalila što je otvorila još jednu kapiju; foto: JKP Tržnica Niš

U saopštenju koje prate fotografije i video na kome je prikazano kako se novi ulaz pravio, ali i kako je otvorena kapija, pohvalilo se preduzeće Tržnica koje je zaduženo za brigu o pijacama u Nišu. Deo ograde koja se nalazi oko pijace pored niške Tvrđave pretvorena je u ulaz, a ovaj čin je preduzeće nazvalo “još jednim ispunjenim obećanjem direktora”.

Međutim, nigde ne navode koliko je koštao ovaj novi ulaz u pijacu.

Ovo je četvrti ulaz u Cvetnu pijacu, za koji kažu da će kupcima olakšati da dođu do željenih proizvoda, a zakupcima veći promet i uspešnije poslovanje.

Iz Tržnice u saopštenju ističu da su tim povodom zakupci priredili svečarsku atmosferu. Novi-ulaz-Tvrdjavska-pijaca-Nis6;-foto:-JKP-Trznica-Nis Tržnica se pohvalila što je otvorila još jednu kapiju; foto: JKP Tržnica Niš

Koliko novi ulaz znači zakupcima iskazali su svojim prisustvom i angažovanjem na ulepšavanju samog ulaza kao i postavljanjem trake za svečano otvaranje - navode u saopštenju.

Najuže rukovodstvo Tržnice je prisustvovalo otvaranju kapije, dodaju, a vrpcu je presekao rukovodilac sektora pijačne uprave Siniša Marjanović.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Vera

    08:13 // 19. 5. 2019.

    Kakva je to "svečarska" atmosfera? Ta reč ne postoji.

  • Sanja

    20:40 // 18. 5. 2019.

    Potpuno je nenormalno da je toliko gradjana Nisa koji kao da se utrkuju ko ce jace i "kvalitetnije" da pljune po svemu dobrom i uspesnom u ovom nasem gradu.!Gospodo draga ne valja nam kada je toplo, ne valja nam kada je hladno...ma ne valja nam nista, ismevamo se svemu sto je konstruktivno i dobro!!

    • Posmatrac

      16:22 // 20. 5. 2019.

      Jadnice. Jel' ti prijao sendvic?

    • S

      16:05 // 21. 5. 2019.

      Sanja, blago tebi ako otvaranje pijacne kapije sa sve presecenom vrpcom smatras uspehom i napredkom . Pozuri molim te, pocinju ti parovi i zadruga

  • IKASANT MIKI

    13:25 // 18. 5. 2019.

    Koje smo mi lujke u preduzece.Ovaj nas director nas dovede do toga da nam se ceo region smeje.BRANDO pod urgentno da postane director I tacka,a bata Purko zamenik.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: