Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:26, 9. 8. 2011.

| Društvo

Izabrana mis turizma jugoistočne Srbije

Autor:M.S.Izvor:Južne vesti
nis, mis turizma

NIŠ - Sara Mitić (16) iz Niša najlepša je devojka na teritoriji jugoistočne Srbije. Ova odlična učenica Gimnazije „Stevan Sremac“ izabrana je na prvi put održanoj manifestaciji izbora za „Mis turizma 2011. godine“ koje je organizovalo Udruženje ugostiteljskih i turističkih poslenika u Hotelu „Svetlost plus“.

Žiri od 16 članova za prvu pratilju izabrao je Ivonu Mihajlović (16), a drugu Bojanu Milenković (24) iz Blaca.

Zanimljivo je da sve tri devojke treniraju odbojku i obožavaju srpskog tenisera Novaka Đokovića. Za mis stila izabrana je Biljana Stanojković(21), mis šarma je Tamara Arežina (22), a mis fotogeničnosti Dušica Kocić(20).

- Ovo je prva manifestacija na kojoj biramo najlepšu devojku na ovoj teritoriji Srbije. Konkurencija je bila jaka jer su finalistkinje izabrane među 100 devojaka iz  nekoliko gradova tako da su sve finalistkinje stvarno najlepše devojke ovog dela Srbije. Sara Mitić, sem titule, dobija kao nagradu put u Grčku na more i druge poklone. Ova manifestacija je organizovana uz saradnju sa Međunarodnim centrom za razvoj ugostiteljstva i turizma za Jugoistočnu Evropu „Sacen“-  objašnjava Zoran Mirašević, prvi čovek Udruženja ugostitelja .    

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • tomy

    02:12 // 14. 8. 2011.

    pa eto tako neko nadrlja - pridje nafuranoj klinki koja izgleda kao da ima preko 18 godina i ona se jos tako predstvalja, glumi nesto a kad je punoletan muskarac odvuce u krevet itd posle je on "pedofil", hapse ga i izadje u novinama...

  • Damir

    14:54 // 13. 8. 2011.

    Ma... danas cure dok ne daju svoju "mačku" ne može ni da se zaposle, ni da pobede na nekim takmičenjima...

  • pero

    14:17 // 13. 8. 2011.

    Treba zabraniti maloletnim devojkama da se takmice na ovakvim takmicenjima. Jer kakva je to mis od 16 godina. Ima da je, zbog njenog izgleda, spopadaju osobe 3 puta starije od nje. Nije li podsticanje na pedofiliju i to da terate devojcice od 15-16 godina da javno setaju u kupacim kostimima polugole ?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: