Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:36, 21. 1. 2011.

Izbor novog direktora Kliničkog centra Niš

Na konkurs za direktora prijavilo se 5 kandidata, po dvojica iz G17 plus i SPS i jedna nestranačka ličnost.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • sludjen

    12:12 // 21. 1. 2011.

    Kada covek procita ovakav tekst prosto se najezi. Posle se pitamo zasto nam je zdravstvo takvo kakvo je, kada je glavna kvalifikacija za direktora klinickog centra pripadnost partiji i to ko ga podrzava. Pa gde je tu strucnost i dosadasnji rad?

    Od svake plate za zdravstveno osiguranje ide otprilike 10% i sta dobijamo za taj novac? Da li to neko zna?

  • Aks

    13:00 // 21. 1. 2011.

    Pa sta sludjen kad je svima jasno da su i SPS i G17 podeljeni na dve struje koje se medjusobno ne trpe !!!!
    Zato sto se u Nisu nezna ko pije a ko placa zato nam tako i ide!!!
    Valjda je normalno da stranka nadje najboljeg iz svojih redova i predlozi ga za mesto direktora?!
    OVAKO SVE IZGLEDA KAO PO ONOJ STAROJ NARODNOJ CULA ZABA DA SE KONJI KUJU PA AJD MALO I ONA DA DIGNE NOGE!!!

  • Lepi

    16:42 // 21. 1. 2011.

    Dovoljno je za normalnog coveka da zakljuci o stanjuu gradu i drzavi kada jedan lokalni odbor stranke ne moze u demokratskoj raspravi da kandiduje jednog svog clana za direktora, a u Nisu to rade dve stranke G17 i SPS. Znaci plen za koga se bore je socan, masan, svi ga zele. Mozete da zamislite koje lobiranje,prepucavanje, ogovaranje je u toku. Pravi Survivor. Ali ko kod pobedi, bice Car, a kraljevstvo Klinicki centar Nis sa 3300 podanika i beskonacno tendera, nejavnih nabavki, reprezentacija, zaposljavanja...krece novi zivot.

  • Dule

    19:29 // 21. 1. 2011.

    Ovaj Trenkic je kao i njegov Ministar - veciti! Ma, coveku nikad dosta para i moci! Dosta si se nakrao, stekao si vile, Klinike, Apoteke, kes..... Aj cao...

  • pera

    19:42 // 21. 1. 2011.

    Sjasi kurta da uzjase murta. Kurta se nafatirao pa bi i Murta. Kurta bio opasan menadzer pa ga menja Murta jos bolji ! Dok ne naidju na braon kontaminiranu motku pa ce i Kurta i Murta da pobegnu. Ali ta motka je jos na zelenom drvetu tako da ima vremena za Murtu i njegove menadzerske sposobnosti !

  • M. Perić

    22:53 // 21. 1. 2011.

    Od ovo petoro najbolje bi bilo za narod da ova žena neutralna dođe na čelo KC. No, ako već mora partijski, onda bi to trebalo da bude mladi socijalista Radovanović. Ovi iz G-17 su dosta vladali i krajnje je vreme da se nešto menja. Ostane li i dalje stari Trenkić ništa se neće promeniti. On je već za penzionisanje i ako ćemo pošteno mogao bi da ustupi mesto nekom mlađem da se zaposli. No nije samo on u KC. Tamo ima barem stotinak koji su za penzionisanje. To može da *razjuri* samo novi direktor jer bi samim njegovim izborom mnogi pobegli.

  • V Stoiljkovic

    23:54 // 21. 1. 2011.

    Bosko Ristic ima mnogo problema sa svojim stranackim doktorima, a sada evo i sa tudjim. Ne bi bilo strasno da su doktorske ambicije sa pokricem, koje je kod Niskih kandidata sporadicno. Pojedine kandidature su tragikomicne i vrlo uvradljive za njihove kolege. Ako hocemo da se resimo jos jednog gradskog vecnika, koji bar razume zdravstvo, neka to bude Zarko Rankovic. Dodatni razlog je taj sto G17 nije imao direktora KC lojalnog gradu.

  • Jovana

    08:19 // 22. 1. 2011.

    Pravi covek za direktora je prof.Vidojko Djordjevic sa Nefrologije. Covek bez sumlje broj 1 u srpskoj nefrologiji i veliki borac za prosvecivanje naroda u vezi zavestanja organa i transplantacije.Covek koji vrsi svoju funkciju uspesno i pored svih politickih tumbanja zahvaljujuci profesionalnim kvalitetima. Pored toga studirajuci na Medicinskom fakultetu imao sam uvid u studentske ankete na kojima je uvek bio omiljen. Profesija i kvalitet a ne politika !!!!

  • Nena

    09:41 // 23. 1. 2011.

    Sve same politcke funkcije...Kako ih nije sramota?!? Dajte nekog kome nisu mama i tata lekari i profesori bili, ko je diplomirao zbog sopstvenog znanja i sposobnosti i iza koga ne stoji nijedna politicka opcija.

  • Dubravka

    17:55 // 24. 1. 2011.

    Ne mogu da verujem da Trenkic i pored svih afera koje ga prate ima obraza da se kandiduje, a Upravni odbor i Ministarstvo zdravlja da uopste razmatraju njegovu kandidaturu. Ojadio je Klinicki centar, zaposljavao godinama samo koga je on hteo, jednom recju samovlasce i krajnje prosta arogancija!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: